vrijdag 5 december 2014

Hooi prijzen 2017

Geef hier de prijzen door die je effectief krijgt uitbetaald. Hoe meer veehouders deelnemen, hoe transparanter het marktgebeuren wordt. Koop of Verkoop hooi grote balen op Marktplaats. Prijzen slachtkippen week Marktcijfers.


Specialist in het mechanisch uitmesten van paardenstallen.

Uitmesten met onze zeer wendbare schranklader door een normale deur;. Direct afvoeren van de mest. De rustige stemming op de veevoermarkt houdt aan.


Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen naar Fa. Prijs landbouwgrond stijgt minder hard. Meer nieuws van buitenaf. Tarwenotering CBOT (Chicago) maanden.

De Hooifabriek produceert elk jaar kwaliteitsvol voordroog hooi. De prijs is in $-centen per bushel. Het voordroog hooi is speciaal samengesteld voor (sport)paarden. Het is droog, stof- en onkruidvrij.


Het hooi moet immers door en door droog zijn bij het persen. Is het hooi niet goed droog, dan ontstaat een duffe geur en kan het hooi zelfs gaan verhitten nadat het is opgeslagen. Bij deze vrij lange veldperiode hoort ook meer schudden. Het schudden moet voorzichtig geschieden om het drogende gras zo. Ronde balen hooi (met of zonder plastic).


Kleine baaltjes droog hooi. Grote vierkante balen stro. Alles eigen teelt en de beste kwaliteit. Hooi is in alle soorten te verkrijgen.


Het fijnere soort hooi is vooral geschikt voor kalfjes of voor melkvee op een rantsoen van hooi en brok. Hooibaal varieert enorm van grootte en locatie. Ik heb onlangs mijn botjes hooi ( 15kilo) aan €gekocht.

Er zijn plaatsen in Nederland waar je €7. Een strobaal, kleintje betaalde ik vroeger €3. Nu zie ik prijzen voor grote balen . Prachtig grof en stengelig paardenhooi van onbemest land. Dit hooi is zeer geschikt als paardenhooi i. Het bevat veel vezels ruikt heerlijk.


Smakelijkheid gegarandeerd! Wilt u een voedingsadvies zodat u weet wat u kunt voeren naast dit hooi om uw paarden het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts