vrijdag 20 februari 2015

Whirlpool airco 6th sense handleiding

Reageer op deze vraag Misbruik melden. Sense Bedieningsmodaliteit. De volgende keren dat de air conditioner wordt. Whirlpool AMD 0Airconditioner.


Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij .

De gebruiksaanwijzing wordt met uw product meegeleverd. U kun hier ook de digitale gebruiksaanwijzing downloaden. Om uw gebruiksaanwijzing op te zoeken, voert u het typenummer van uw apparaat in. Temperatuur van het vriesvak. Waterfilter ( indien aanwezig).


Om het product in Stand-by te zetten, houdt u de toets seconden ingedrukt. Druk eenmaal (kort) op deze toets om het apparaat weer te activeren. SENSE FREEZE CONTROL-controlelamje.

Sensoren controleren voortdurend de vervuilingsgraad van het vaatwerk en bepalen de hoeveelheid water, de temperatuur en de programmaduur voor een schitterend . Beoordelingen (0) Schrijf de eerste review voor dit product. Mobiele airco – enkel koelen – voor ruimtes. Restantpartij aan Kleefetiketten.


Volgens de handleiding begint de aircofunctie pas vanaf 26C, is dit enkel in 6th sense modus of is dit altijd het geval? Verder heeft deze airco. Met de whirlpool mobiele airconditioner kan om het even welke ruimte in uw woning op elk ogenblik gekoeld of verwarmd worden. SLEEP-toets wordt gebruikt om de Sleep-mode in te stellen of te annuleren. Het leven is een feestje en dat mag gevierd worden.


Het uitgebreide assortiment bevat ovens, afzuigkappen, kookplaten, magnetrons, warmhoudlades, koffiemachines, koelkasten, vriezers, afwasmachines, wasmachines en drogers. Deze sensoren zorgen voor een betere houdbaarheid van het voedsel evenals schitterende eindresultaten bij het koken en afwassen. Deze handleiding geeft u alle waardevolle informatie die nodig is voor de juiste verzorging en onderhoud van uw nieuwe. BESCHRIJVING VAN DE WERKI BESCHRIJVING VAN DE WERKINGSMODI Algemene werking: 1. Inschakelen Druk op de toets.


Wanneer het apparaat het. Omdat wij gingen samenwonen wilden wij graag witgoed hebben dat. Indicatie programma verloop Zoemer aanwezig Met 6th sense systeem (mbv vochtmeting wordt de tijdsduur van het programma steeds aangepast).


Round U and Jet buttons, and a large liquid crystal display.

Function, temperature and airflow can be easily adjusted. For maximum comfort, programmable Timer and Sleep options are also available. Title: De Merwestreek week4 Author: Wegener, Name: De Merwestreek week4 . Preview manual for free.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts