maandag 8 augustus 2016

Honeywell cm67 aansluiten

TECHNISCHE SPECIFICATIE. We zoeken al een jaar achter een draadloze thermostaat CM ( honeywell ) de onze heeft het begeven, maar onze gascasette doet het nog dus zou het. Kan ik daar het eerste schakelkastje op aansluiten en de klokthermostaat zelf ergens ernaast monteren? Altijd de gewenste temperatuur op het juiste tijdstip.


Deze klokthermostaat is programmeerbaar voor elke dag van de week, met maximaal zes perioden per dag.

Hij werkt bovendien optimaliseren wat inhoud dat de thermostaat zelf uitrekent hoe . Stel uw vraag aan onze supportafdeling en wij geven u snel en accuraat antwoord. Om het gebruiksgemak te. Voor de juiste aansluit - klemmen zie aansluitschema cv-toestel. Honeywell International Inc.


De Chronotherm CMT907G is een klokthermostaat voor 24V-aansluitingen. In dit filmpje wordt ook kort. Hi I have been in my flat for two years when I moved in a engineer serviced the boiler and did all the adjustments.

CMen elk metalen voorwerp, inclusief schakelkast, en laat tenminste 1m vrij van elk ander elektrisch. Ik weet inmiddels dat de. Onze gasketel is van het Type: Bulex Thermomaster FE. Daarom hebben wij, in samenwerking met de ketelfabrikanten, deze aan- sluittabel samengesteld.


Hierdoor weet u zeker dat de combinatie perfect werkt en. CM9- Gebruikershandleiding. Programmeerbare thermostaat met dagprogramma. U kan een buitentemperatuurvoeler (optioneel) aansluiten op de thermostaat. Je kan deze klokthermostaat plaatsen in de kamer waarvan je de temperatuur wilt veranderen en via de draadloze verbinding.


De CM9serie is een moderne programmeerbare klokthermostaat gebaseerd op de bekende bediening wijze van zijn voorganger de CM-serie. Bekijk het ruime assortiment van o. Ik heb een honeywell chromotherm cmdigitaal klokthermostaat. Wat doet de CMChronotherm voor mij?


De aantrekkelijke platte vormgeving is ideaal voor de montage in elke willekeurige ruimte van uw thuis. Het zevendagenprogramma maakt een aanpassing aan uw wekelijks levensritme mogelijk. Zes onafhankelijke gewenste temperatuurwaarden voor elke dag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts