maandag 17 november 2014

Tercal 11e gebruiksaanwijzing

Tercal verwarmingssystemen. Pompschakelaar 11E anti-stop. De nieuwe generatie pompschakelaars doen even efficiënt hun werk als de eenvoudige uitvoering met een draaiknop voor het instellen van de temperatuur, echter met wat extra eigenschappen zoals een display en de mogelijkheid het . Toepassing, 1: Vloerverwarming. Anti vastloop beveiliging . Aansluitingen: 1x Randaarde stekker.


Al uw All electric oplossingen zoals: Elektrische Vloerverwarming, Elektrische CV ketel, Wandconvector, Boiler en Infrarood stralers. Dit levert een energie besparing op, die . De circulatiepomp van de vloerverwarming blijft draaien ook wanneer de regelafsluiter is gesloten en geen warm water meer toevoert aan de verdeler. Voor het besparen van energie en een efficiënt gebruik van de circulatiepomp biedt onze pompschakelaar de ideale oplossing.


Kijk even in je handleiding van je ketel of jouw ketel de mogelijkheid heeft voor een externe pomp. Scheelt weer het aanschaffen van een pompschakelaar. Mogelijk nadeel is dat hij in de zomer maar een . Enige tijd geleden heb ik een huis gekocht. Hierin heb ik vloerverwarming aan laten leggen op de begane grond.


De radiatoren heb ik verwijderd. Meer resultaten van gathering. Temperatuurcorrectie was dus niet nodig. De schakelaar reageert lekker snel op temperatuurstijging.


Ik moest even spelen met het apparaat, met de gebruiksaanwijzing erbij, om de werking te doorgronden. Op maandag een pompschakelaar 11E aangeschaft via de webshop van de fa. Ietwat onwennig omdat er geen gebruik van I-deal o. Keurig verpakt en voorzien van duidelijke nederlandse installatie- en bedieningshandleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts