woensdag 18 januari 2017

Gietijzeren parasolvoet kopen

Voor iedereen een voordeel. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Parasolvoeten koop je eenvoudig online bij bol.


Bij een kleine parasol die verplaatst kan worden, is een verrijdbare of vulbare parasolvoet handig.

Vul hem met water, zand of grind. Kies een grote, zware voet bij een grote parasol die op één plek staat. Op zoek naar een parasolvoet voor jouw parasol? Praxis heeft verschillende parasolvoeten in het assortiment.


Voorzien van zwenkwielen met rem waardoor de parasolvoet makkelijk te verplaatsen is. Vind de juiste parasolvoet. Gelieve niet af te bied… € 200.


Zweefparasolvoet kg zwart gepolijst graniet Milano Platinum -. OMSCHRIJVING: Deze solide parasolhouder is een stevige en robuuste voet voor uw parasol en zal deze op zijn plaats houden.

Het duurzame gietijzeren. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan parasolvoeten. Wij bieden je verschillende soorten parasolvoeten. Belangrijk om te weten is welk gewicht je nodig hebt voor je parasol. Verder bieden wij je parasolvoeten in verschillende materialen.


Je hebt stalen, gietijzeren , roestvrij stalen en granieten parasolvoeten. Dit kan met behulp van een parasol. Heb je al een parasol, maar nog geen parasolvoet?


Leuke parasolvoet in duurzaam kunststof (polyresin) geschikt voor de meeste parasols. Parasol-shop heeft (vulbare) parasolvoeten , grondankers en stortvoeten. Direct uit voorraad gelever volgende werkdag in huis.


Wilt u een parasolvoet kopen voor de laagste prijs? Bij Kees Smit bent u aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod parasolvoet aanbiedingen voor elk parasol type. Hoe zwaar de parasolvoet moet zijn, is afhankelijk van de grootte van uw parasol.


Let op dat er geen garantie is dat de parasol . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Wil je een parasolvoet kopen ? Binnenmaat gat is: ø cm.

Speciale prijs € 8Normale prijs € 9-. Voeg toe aan verlanglijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts