vrijdag 1 november 2019

Airco stinkt naar mest

Dit kan diverse oorzaken hebben, je dient een airco regelmatig tenminste minuten te laten draaien zodat er niet veel bacteriën in de airco ontstaan. Ook dien je een airco eigenlijk - minuten voor aankomst uitgeschakeld te worden. Ik heb sindskort een tweedehandswagen aangeschaft. Nu heb ik gemerkt dat, als ik de airco aanzet, er een onfrisse, verrotte geur vrijkomt.


Een goedwerkende airconditioner moet onder normale omstandigheden geen geuren.

Als u merkt dat uw airco nare geuren verspreidt, zal dat in de meeste gevallen op. Als er inderdaad schimmel in uw systeem, kunt u dit het best door een professional laten schoonmaken. Klik op onderstaande veel voorkomende vraag, nadat u volgende gouden raad hebt gelezen.


Gebruik de airco zo veel mogelijk. Laat de installatie best altijd opstaan. Indien dit echt niet gewenst is, zet dan minstens één keer per week voor minuten de airco aan. Hierdoor blijft het systeem optimaal .

Een paar weken terug heb ik de airco bij de dealer laten reinigen aangezien deze na het aanzetten nogal rook. En al het andere spul mag alleen maar luchtverfrisser of geurbestrijder genoemd worden, en geen reiniger. Mijn Airco stinkt ook altijd even vlak nadat ik hem aan zet. Altijd vervelend nare luchtjes in de auto. Een stinkende airco is er vaak oorzaak van.


Maar wat kun je eraan doen? Natuurlijk kun je langs de dealer om een airco beurt uit te laten voeren. De tweede keer heeft de dealer, hopelijk kostenloos, het is een leaseauto, dus ik heb geen idee van de kosten, de airco voor de 2e maal gereinigd.


RECHTS duwen, het kan een beetje vastzitten, dus je mag best kracht zetten, er zit ook een soort hendel aan wat het vergemakkelijkt. Ik heb nu een half jaartje een nieuwe auto met automatische airco , en begin die de laatste tijd meer te gebruiken (logisch, het wordt mooi weer). Het enige probleem is dat de lucht die geblazen wordt gewoon anders ruikt (plastiekerig), een onaangename en best wel doordringende geur. Ik heb dat eigenlijk best vaak, als ik me airco weer eens heb gebruikt en daarna weer rij zonder airco aan, dan stinkt het een minuut of 2. Bij jou blijft de vieze lucht? Lees in de dit blog wat de meest effectieve en efficiënte oplossing is voor een stinkende airco en hoe het u helpt de klanttevredenheid te verhogen.


Daar hoort (naast onderhoud aan het systeem) ook bij het reinigen en verfrissen van het airconditioningsysteem. Dat fenomeen van een stinkende airco heeft te maken met de constructie en de werking van de installatie en is niet automerkgebonden.

Wij adviseren minimaal één keer per jaar de airco te reinigen met Forté Air Conditioner Treatment. Hoi, Ik heb mijn airco al 3x laten reinigen en nog stinkt hij. Vieze zweetvoeten lucht.


Mijn auto valt nog onder de garantie bij de Toyota dealer, dus word dit telkens kosteloos gedaan gelukkig. De laatste keer hebben ze een volledige airco beurt uitgevoerd. Dat wil dus zeggen: bijvullen, reinigen dmv airfresh . Mijn airco stinkt als ik deze inschakel, waarschijnlijk is de verdamper vies. Heeft iemand ervaring met het zelf reinigen van de airco ? Is het mogelijk de koop te ontbinden?


Meer resultaten van gathering. Er zijn er airco - specialisten te vinden. Klacht klant : Airco gaat stinken na een warme dag en airco gebruik. Oplossing dealer : natuurlijk . Ik denk dat dit is gebeurt omdat ik een aantal keren langs. Het is trouwens niet de airco , die gebruik ik sowieso weinig, de geur komt gelijk vrij zodra ik de ventilatie aanzet.


Als ik de schuif ook naar rechts duw wordt de geur . Gaslek: Ruikt u een gaslucht en komt deze lucht telkens terug als u de auto start? Dan heeft de auto hoogstwaarschijnlijk een gaslek. Vooral als u de ventilatie of airconditioning aanzet ruikt u deze lucht. Mocht U last hebben van nare geurtjes welke veroorzaakt worden door een bacterie groei in uw airco verdamper.


Door uw ventilator worden deze bacteriën in uw auto verspreid ( dit ruikt u als onaangename lucht ). Deze bacterie kan alleen bestreden worden door een INTENSIEVE REINIGING. Bij het weer gaan rijden is de lucht weg. Ze ik de recirculatiestand aan dan is de geur ook weer verdwenen.


Aircoservice: Help, de airco stinkt! Puffend van het zweet zet jij eindelijk de airco aan. Tijd voor een beetje verkoeling. Na een halfuur merk je ineens een rare lucht op.


Je loopt naar de airco en ontdekt dat die nare geur uit je koeler komt, bah! Je ruimte ruikt niet meer zo fris. Hoe komt het dat je airco stinkt en belangrijker: wat kun je . Sinds enkele dagen stinkt het verschrikkelijk in de auto wanneer we de airco opzetten. Je kan het best de airco het hele jaar door gebruiken. Laat je pollenfilter (geurfilter) vervangen en vraag aan je garagist je airco schoontemaken.


Dan zette ze een machinetje in je auto met een klein pulletje bovenop. Dat zet de vloeistof uit het flesje om in dampen. Zo word je hele circuit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts