woensdag 18 mei 2016

Daalderop kraan 3in1

De -in- kraan is geschikt voor het tappen van kokend water (1°C) en voor het tappen van koud en warm water. Het mengkraan -deel kan direct op sanitaire leidingen worden aangesloten. Plaats eventueel een filterstopkraan op de leidingen. De kokendwaterslang van de -in- kraan kan direct op een daarvoor. Met de -in- kraan kunt u in één handomdraai zowel kokend als warm en koud water tappen.


Nooit meer wachten op de waterkoker en - op een comfortabele en veilige manier - direct een kop thee maken. Bovendien houdt u ruimte op het aanrecht over en dat betekent een energieverslinder minder. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Boiler Garant is een van de goedkoopste leveranciers Daalderop kranen en boilers. Niet goed = geld terug en Voor 16. Tij water, gas en uiteindelijk geld besparen? Het beschikt over de zogenaamde in werking. Dat betekent dat de Daalderop quoocker direct beschikt over kou warm en kokend water.


Andere merken bieden vaak nog uitsluitend een kokend water . Veiligheid staat centraal bij al onze producten en in het geval van kokend water heeft dit de hoogste. Kokend water tappen met de -in- kaan van Itho Daalderop. Daalderop Boily inkraan modern chroom kokend waterkraan compleet met boiler Als enige levert Daalderop deze unieke kraan , waarmee u zowel kou warm én kokend tapt!


Wij leveren deze kraan compleet, dus inclusief de bijbehorende boilerset. De Close-in inbouwwaterkoker levert in één .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts