woensdag 23 november 2016

De haard bosschenhoofd menu

Laat u eens verrassen door onze koks. Zij maken voor u iets klaar dat niet op de kaart staat door gebruik te maken van dagverse producten en seizoensspecialiteiten. Geniet van een ontspannen lunch en high-tea, een verrukkelijk diner of van een gezellige borrel op het terras. Restaurant de Haard staat voor lekker eten in een ongedwongen sfeer. Carpacciospies de Haard.


Iers langgerijpte kogelbiefstuk met oude kaas, tapenade van gedroogde tomaat op tramazone brood.

Nederlands restaurant, Frans restaurant. De Haard herrijst uit zijn as. De culinaire reputatie van vroeger wordt er weer eer aangedaan. Lees hier het speciale Kerstmenu van . Op het menu staat onder andere een risotto met wilde paddenstoelen, knolselderij, pompoen, salade en geraspte Parmezaanse kaas.


We hebben een gangen menu besteld maar de tussen gerechten het hoofd gerecht viel echt tegen het hoofd gerecht bestond uit en piep kuiken en dat is een echt piepkuiken. Al zeer vaak hier dikwijls geweest maar nog nooit zo tegen gevallen. Bij speciale gelegenheden, zoals Pasen, de kerst en Moederdag, is er een speciaal menu.

Het is altijd verstandig om te . Zijn passie is het werken met mooie producten, veel streekgerechten en een bewuste keuze voor de beste leveranciers. Onze chef-kok en zijn team staan voor een culinaire topavond. Menukaart : LET OP: Voor dit restaurant geldt een a la carte menu , waarbij je korting krijgt op een 3-gangen diner naar keuze. De aangegeven prijs betreft een gemiddelde menuprijs en kan dus afwijken. Wil jij bij dit restaurant genieten met je speciale Primera restaurantvoucher, maak dan snel je reservering online.


Wij waren bij restaurant de Haard met de AH actie. Geen vooraf samengesteld menu maar gelukkig à la carte en dan het goedkoopste menu gratis. Je merkt dat men hier werkt met verse producten , dat is een pluspunt alleen waren met name de hoofdgerechten niet warm en een beetje smakeloos. De chef schotelt je van zijn hoogste hoogstandjes voor, maar blijft daarbij met beide benen op de grond staan. Er wordt namelijk gebruikgemaakt van dagverse ingrediënten en streekproducten.


Buiten kou binnen lekker bij de openhaard lunchen of dineren! Culinair genieten van De Peel! Wij vieren dit jaar ons 40-jarig jubileum! Welkom bij Restaurant-Brasserie De Scheuter.


Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar en deze zijn alleen . Heerlijk tapas menu à la carte, geniet van maar liefst tapas gerechten!

Een fijne keuken in een . Spaar automatisch mee voor € gratis saldo (meer info) . Direct bij binnenkomst proeft u de sfeer van weleer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts