donderdag 6 april 2017

Mover montage kosten

De monteur neemt de mover en alle benodigdheden mee in de servicewagen. De mover wordt op dezelfde wijze gemonteerd als bij een van onze werkplaatsen. De kosten voor de montage zijn in het gehele land gelijk, behoudens op de eilanden.


De montage kan ook plaatsvinden bij uw caravanstalling of op elke andere . Wij kunnen desgewenst bij u aan huis komen, daarvoor kunnen wij dan wel kosten in rekening brengen. Bij gebruikersfouten worden de kosten in .

Merk: Type: Soort: Gewicht: Prijs: Bijzonderheden: Garantie: Truma. XT volautomaat kg € 2. SE R volautomaat kg € 1. KG2M-volautomaat kg € 1. Wat is de beste mover voor onze Hobby caravan? En wat zijn de kosten voor aanschaf en montage ? De caravan ligt dan fijner achter de auto, maar een mover met weinig bodemvrijheid is vragen om problemen.


Door opgedane ervaringen adviseren wij niet meer de mover zelf te monteren , maar dit professioneel te laten doen, de kans op storingen neemt significant af. Wij verrichten garantiewerk voor de verschillende .

Voor een uitgebreid assortiment aan caravan movers bent u bij Obelink aan het juiste adres. Het inparkeren van een caravan is niet altijd even gemakkelijk. Een caravan mover kan uw caravan tot op de centimeter precies verplaatsen. Het is tevens mogelijk om met een mover zware tweeassige caravans op de juiste plaats . Pakket bevat: mover , bekabeling, electronicabox, hoofdschakelaar, afstandsbediening, chassisklemmen en een handleiding. Inclusief duostang om de beide rollen d. Er staat een demonstratiemodel klaar in de winkel.


Standaard montage caravanmover € 225. Je moet uiteraard in de stalling de kans hebben om de accu te verwijderen en thuis te kunnen opslaan. Het monteren en demonteren zal ongeveer 2Euro per keer kosten.


Je koopt nu een mover en het plaatsen kost dan ongeveer 2Euro. Laat je de mover naderhand overzetten dan betaal je ongeveer . Beschrijving NIEUW Een gebruikte mover voor 6euro kopen ? Wilt u al een tijdje een caravan mover kopen maar houd de prijs u tegen sla dan. De jaar garantie is alleen geldig als de mover bij een van de montage adressen gemonteerd word. Scherpe caravanmover prijzen en aanbiedingen.


De caravanmover is uitgegroeid tot een van de meest gewilde accessoires voor caravaneigenaren. Het gros van de caravanners kiest voor montage door de dealer.

Mover montage van hoge kwaliteit. In overleg met hem besluit je. Heb je je overigens wel eens afgevraagd wat zulke onderdelen kosten ? Collega- kampeerders zijn . Deze winkels hebben jarenlange ervaring met het monteren van caravan movers.


Wij zorgen daarbij voor de complete montage op een met u afgesproken datum en bieden op de meeste caravan movers jaar garantie, . Gebruikt Ophalen of Verzenden. Doordat de trolley niet vast onder de caravan hoeft te worden gemonteerd en een ingebouwde accu heeft kunnen de nodige montagekosten en een speciale accu voor de mover achterwege blijven en wordt de afstand tussen caravan en wegdek niet verminderd. Tevens kan de trolley worden gebruikt om andere . Kronings service center, waar de onderdelen kosteloos worden vervangen en alleen de arbeidskosten worden gefactureerd . Wij werken met complete mover pakket prijzen, deze bestaan uit de mover , inclusief accu, automatische acculader, accubak, en de montage en aansluitkosten. Het gene wat daar nog bij kan komen zijn pasplaten.


Deze zijn nodig indien de mover niet direct aan het chassis bevestigd kan worden. Je kan je meubels laten monteren , bereken eenvoudig de kosten met de meubelmontagecalculator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts