vrijdag 11 augustus 2017

Brander voorstrijk prijs

Hoogwaardig watergedragen kwartshoudend voorstrijkmiddel. Geeft de ondergrond de juiste stroefheid voor een goede spaanapplicatie van structuurpleisters. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. PROF-PLUS Spachtelputz 1mm.


Aantal per emmer, emmer. Indicatie levertijd: 2-werkdagen.

Toelichting levertijd bij . Login om voorraad op de vestiging te zien. Multifunctioneel, watergedragen, grondeer-, fixeer- en isoleermiddel in één, oplosmiddelarm. Levertijd: Direct leverbaar, voor 15. Brander Haftgrund Transparant can ltr. Heft lichte zuigingsverschillen op en optimaliseert licht poederende ondergronden.


Geen verzendkosten boven € 5- binnen NL . Type Voorbehandeling. Aangeboden liter voorstrijk brander haftgrund.

Wij verkopen niet alleen op prijs maar meer nog op goed advies, service en klanttevredenheid: kijk… Nieuw. Bij KARWEI vind je voorstrijk van bekende merken als Alabastine en Histor, maar ook ons vertrouwde eigen merk. Bekijk snel onze collectie en bestel direct! Mat Stucco-effect met een fluweelzachte uitstraling dat in slechts twee gangen is aan te brengen. Mat, keuze uit kleuren.


Verbruik 3-kg per m². Sierpleisters (vuilafstotend). Vuilafstotend en vochtafwerend voorstrijkmiddel. Op werkdagen bestel volgende dag al aan de klus!


Advies voor afwerking met muurverf. Afwerking met een wasbare, goed dekkende muurverf, leverbaar in wit en lichte kleuren. Verontreinigingen en ongerechtigheden verwijderen.


Op ondergronden die sterk of onregelmatig zuigen, of licht poederen, deze voorstrijken met. Heft sterke en onregelmatige zuigingsverschillen op en optimaliseert licht poederende ondergronden. Watergedragen grondeermiddel. Een vijfde nieuwtje, het grondeermiddel Brava Diepgrondeer, . Bijzonder luchtige en soepel verwerkbare sierpleister met een mooie egale en volle structuur.


Zorg voor een goede voorstrijk bij je verfklus. Deze vind je in het assortiment van Praxis.

Reserveer voorstrijk direct online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts