woensdag 15 november 2017

Kachelpijp dakdoorvoer

Dakdoorvoer voor een rookkanaal. In onze webwinkel vindt u alle maten voor een dakdoorvoer. De dubbelwandig geisoleerde buis wordt door de dakdoorvoer gestoken en aan de bovenkant wordt hier de stormkraag overheen geschoven. De opening tussen stormkraag en dubbelwandige buis wordt afgekit met siliconenkit.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Met één van deze dakdoorvoersets bent u direct van alle gemakken voorzien om met de kachelpijp door het dak te gaan. In iedere dakdoorvoerset zitten alle materialen om het geheel stevig en veilig te bevestigen aan het dak. De materialen zijn van gerenommeerde merken en voldoen altijd aan de . Dubbelwandig rookkanaal geschikt voor een afvoergrootte van 150mm.


Te gebruiken op kachels, open haarden en CV-ketels. Goede kwaliteit voor de laagste prijs.

Flexibele dakdoorvoer voor buizen van Ø150mm tot Ø350mm. Als je een houtkachel wilt plaatsen en een schoorsteenkanaal aan wilt leggen, dan zul je op onderstaande wijze te werk moeten gaan: Vanaf de kachel kun je met enkelwandige buis tot het plafond. Vlak onder het plafond zul je moeten verlopen op een dubbelwandig . Om uw houtkachel aan te sluiten op een dakdoorvoer en uw rookkanaal gaat u als volgt te werk: Vanaf uw houtkachel kunt u met enkelwandige kachelpijp tot het plafond gaan. Bij uw plafond zult u over moeten gaan op een dubbelwandige kachelpijp.


Dit rookkanaal kunt u aanleggen door de woning naa rhet hoogste punt . Hoe plaats ik de loodslab op mijn dak voor mijn dubbelwandig rookkanaal. Onderdelen dubbelwandig rookkanaal. Op de afbeelding hieronder ziet u welke onderdelen er mogelijk nodig zijn voor een rookkanaal van dubbelwandig rvs door een schuin dak.


Opbouw dubbelwandig schuin dak. Het klinkt niet voor de hand liggen toch kan het wel degelijk interessant zijn: een pelletkachel aansluiten op een rookkanaal voor houtkachels. Wanneer u al een goed rookkanaal voor een houtkachel heeft dan kan de pelletkachel hier prima op aangesloten worden.


De dunnere buis van de kachel kan met een verloop op . De maatvoering of diameter van het pijpmateriaal moet passen bij de kachel of haard en het (reeds aanwezige) rookkanaal of de schoorsteen. Hierover kunt u zich het beste laten.

Plaats de dakdoorvoer (plakplaat) onder de dakbedekking en isolatie op de onderliggende dakconstructie. Daarna waterdicht afwerken . Voor een waterdichte afsluiting van kachelpijp en dak. Kachelpijp concentrisch loodslab. Wordt geleverd met stormkraag.


De stormkraag sluit de opening tussen dakdoorovoer en het rookkanaal af. De spleet tussen rookkanaal en stormkraag afdichten met gewone . Zwarte kachelpijp is geschikt voor hout- of kolenkachels. Wanneer het geïsoleerd moet zijn of als er een muur- of dakdoorvoer moet worden gemaakt is het noodzakelijk om ICS dubbelwandig RVS te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts