Er wordt door middel van de kolenmaker een houtvuur in het midden van de braai gestookt. Compleet met kolenmaker en grillrooster. Over de zuid- afrikaanse braai.
Braaien lijkt nog het meeste op barbecueën, maar het is veel meer dan dat. Braaien staat garant voor luxe en lekker eten bereiden.
En daar neemt u lekker lang de tijd voor. De basis is het maken van eigen kolen door het opstoken van . Behalve vlees op de braai , is het ook heel gebruikelijk om bij de braai een stoofpotje te maken. Ziehier een recept voor een potjie met kip . Pel en snijd uien en de knoflook fijn. Verhit voor de marinade de olie in een pan en fruit de uien en knoflook glazig. Voeg de currypoeder, koriander, basterdsuiker en het limoensap toe, kook minuten op laag vuur en laat het geheel afkoelen.
Snijd de kip in stukjes en voeg toe aan de marinade.
Een traditionele braai is open, waarbij het vlees op kooltjes wordt gegrild. Maar niet zomaar kolen: ze maken die kolen zelf, door hout net zolang te branden tot het kolen zijn geworden. Als je denkt dat braaien en barbecueën hetzelfde is, dan heb je het mis. Met een barbecue maak je het eten vaak klaar op kolen, terwijl je op een braai juist hout gebruikt. Verkoop Home Fire Braai en Braai workshops.
De Braai een luxe bbq, luxe barbecue en buitenkeuken in 1. Zo werkt de braai in stappen: houthakken, de braai aanmaken, houtskooltjes maken , braaien en schoonmaken. Welkom bij Zuidafrikaansebraai. Uzelf en uw vrienden en familie verrassen tijdens een warme zomeravond? Zelf kooltjes maken in de kolenmaker, de lekkerste gerechten bereiden met een authentieke smaak en nagenieten van een sfeervol vuurtje onder het genot van een goed glas wijn. De kolenmaker zorgt enerzijds voor een constante aanvoer van eigengemaakte kooltjes en anderzijds voor een gezellig vuurtje tijdens het braaien.
Geïnspireerd door de manier van buiten koken en familie en vrienden ontvangen zoals men in Zuid- Afr. Braaibuffet: Aansluitend kan men zelf vlees en groenten grillen op de Braai. Tevens kan men keuze maken uit gerechten van het Potjiekos buffet, waarop een diversiteit aan koude en warme gerechten in traditionele potjies gepresenteerd wordt.
Bij de grillgerechten kunt u denken . Koken op hout wordt met een exclusieve braai een beleving voor jong en oud.
Deze unieke combinatie van buitenhaard en keuken geeft niet alleen gezellighei maar is ook uitermate geschikt om de lekkerste gerechten mee te bereiden. Of u nou wilt barbequen, wokken, of een stoofpot wilt maken. Op het draaispit kunt u . Type klus: Metaalbewerking. Afrikaanse soepenbuffet. Materiaal verzorgd door: De vakman.
Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Bij aankomst krijg je een hapje en een drankje voor bij het vuur wat al voor een gezellige warmte zorgt. Zodra al de gerechten klaar zijn is het tijd om voor het hoofdgerecht aan tafel te gaan met een toepasselijke Zuid .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.