donderdag 28 september 2017

Daalderop combifort storing 9

Storingen en blokkeringen. STORINGSMELDINGEN (VERVOLG). Onvoldoende doorstroming cv-water bij boileropwarming.


Deze storing wordt mogelijk veroorzaakt door: - Cv- watertemperatuursensor is niet goed is bevestigd op de cv-waterbuis - Aansluiting . In dit hoofdstuk worden in het kort de waarschuwings-, blokkerings- en storingsmeldingen , die op het diagnosedisplay van de MultiSolar verschijnen.

ServiceHandboek Duurzame Energie. Reiniging van het uitlaatgietstuk. Maximaal- thermostaat schakelt uit. Inspectie van de branderunit. Voedingsspanning niet in orde.


Procedure: Schakel alle verbruikers in de groep waar de CombiPact op aangesloten is uit en controleer dat de spanning tussen. Verwijder verbruikers uit de groep totdat de spanning continu tussen 220V en 240V blijft. De storingscode (zonder punt) geeft aan dat er ten onrechte een ionisatie(vlam)signaal ontstaat.

Ik heb voortdurend storingen , meldingen of 9. Ontluchten helpt niet, voordurend reset drukken wordt ik langzaam gek van. Monteur is half uur binnen geweest, geconstaeerd dat de ketel goed werkt (?) met boodschap dat het lucht is of verstopping in circuit. Wat mij opvalt is dat radiatoren moeilijk warm . De ketel kreeg toen een onderhoudsbeurt en op het moment dat de monteur de deur uitging schoot de ketel in storing. Er is toen een storingsmonteur.


Graag helpen we je bij de oplossing voor dit probleem. Cv-watertemperatuursensor niet goed bevestigd op cv- waterbuisAansluiting thermische beveiliging defect Thermische beveiliging defect Regelunit Cv-pomp draait niet- Cv-pomp zit vast - Connector Klos - Cv-pomp defect - Regelunit . Had ook nog een mailtje gestuurd naar daalderop hierover, maar tot op heden nog geen reactie terug ontvangen. Nu draait de ventilator met schokken en valt de ketel in storing. Nog geen enkel mankement gehad.


Is 1x onderhoud aan gepleeg geen bijzonderheden. Zeer tevreden over warmwatercapaciteit, . Indien u een urgente storing heeft kunt u telefonisch contact opnemen met de servicedesk van Mampaey installatie bedrijven. De servicedesk is uur per dag, dagen per week voor u beschikbaar.


CV Boilers en CombiConnect pag.

Daalderop ook energiezuinige elektroboilers en Hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts