vrijdag 29 september 2017

Naaidoos hout

Vind houten naaidoos op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Houten naaidoos met lagen. Hou je liefst je naalden, garen en ander toebehoren gescheiden?


Dan is dit een hebbeding: deze mooie houten naaidoos heeft een uitschuifsysteem met drie trapsgewijze verdelingen. Heel handig en ook nog ee.

Antiek uittrekbaar naaikistje. Kan gebruikt worden voor allerlei hobbies. Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Inclusief accessoires: naaldenset (st) - doosje spelden met zwarte kop - naaigaren (roo zwart of wit) - tornmesje - lintmeter . Mooie naaikist van hout met een uitneembare vakverdeling en een mooie sluiting. Versier de naaidoos met de mooiste kleuren!


Afmetingen: x 2x cm. Uitklapbare houten naaidoos , degelijk beukenhout in Duitsland gefabriceerd. In klichte kleur, bruin of vergrijsd.

Mooie kwaliteit om naaispullen op te ruimen. Je vindt het bij Lobbes. Meer modellen en maten leverbaar. Berg al je kralen, naalden en draadjes netjes op in deze houten naaidoos.


Klassieke naaidoos , hout met vier vakken en een lade. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor naaidozen aanbied. De naaidoos heeft een handig handvat en wordt geleverd met wat naaispulletjes voor de behendige kleermaker.


Naaibox etages naturel. Een van de deksels ligt er los op maar dit is vrij makkelijk weer vast te zetten met wat spijkertjes. NL Snelle levering uit voorraad! Veilig betalen met IDeal!


Afhalen in Leuven of verzending mogelijk. Materiaal: hout met koperkleurige sluiting en scharnieren. Rechthoekige , donkerbruine houten gefineerde doos met deksel. Aan de beide uiteinden een smalle. Gesloten houten naaidoos.


Overige informatie: Met o. Schrijf een beoordeling.

Oorspronkelijk geschreven . In een klein dorpje in het Noorden van Duitslan in de buurt van Hamburg, bedenken speelgoedontwerpers dagelijks een niew spel of speelgoed voor kinderen, zodat zij hun verbeelding, creativiteit en gevoeligheid kunnen ontwikkelen. Een spelwaarde aangepast aan het kind met een . Gisteren was de zwaarste dag van de week en overtrof hem, breng ik een zeer koele ambachtelijke ! Heeft u andere inzendingen gemaakt door Jaime weet je nog? Ze had haar moeders oude houten naaidoos bewaar waarvan de afgeronde hoeken en zwaluwstaartverbindingen zo liefdevol door haar vader waren gemaakt. Tot haar verrassing had ze onder de garenklosjes, een verroeste schaar en rafelende speldenkussens een oud bijbeltje gevonden, alsof haar moeder het daar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts