vrijdag 22 december 2017

Askja alaska

Zalm vissende beren, immense gletsjers en diepe fjorden. Dit gebied is alleen per schip of vliegtuig bereikbaar en wordt daarom vaak vergeten, maar het heeft enorm veel te bieden. Tijdens uw reis bezoekt u . Het moet dan wel donker zijn en een echt koude, heldere avond.


Onderweg kom je nauwelijks andere mensen tegen.

Verlaten goudzoekersdorpen als Chicken en . Er komen soorten beren voor. Ze beschikken over het meest uitgebreide netwerk van verhuurstations en meer dan 4. Op de mooiste plekken blijven we twee nachten en maken we bijzondere excursies op zoek naar walvissen, gletsjers, beren en elanden. Cruise America beschikt . We hebben een mooie reis mogen meemaken op een individuele wijze. Beleef de spectaculairste uitzichten op enorme gletsjers, watervallen en kristalheldere meren.


Een bushpilot brengt je met een klein vliegtuigje naar McCarthy, een mijnstadje in het hart van de Wrangells.

Hier staat een begeleide gletsjerwandeling op het . En dat doen we met veel plezier! Beren en elanden kunnen zomaar je pad kruisen en dorpjes . Dit geldt ook voor mensen met de Belgische nationaliteit. Hou er rekening mee dat de meeste feestdagen in Amerika uitbundig gevierd worden. Het is daarom aan te raden om ruim van tevoren je accommodatie te boeken. Belangrijke plekken die onder dit gebied vallen zijn Anchorage en omgeving, de Mat-Su Valley, Prince William Soun het Kenai Peninsula en het Wrangell St.


Alaska is uitzonderlijk. Alleen Anchorage heeft meer dan 100. De mensen zijn over het algemeen erg vriendelijk, ontspannen en onafhankelijk. Enorme bergen, grootse gletsjers, enorm veel wildlife!


Ga dan overnachten bij Pam en Mike in de afgelegen Caribou Lodge, gelegen net buiten Denali National. Rondreis Nieuw-Zeeland: Van Coromandel tot Milford Sound. Een prachtige reis voor de echte natuurliefhebber.


Hoogtepunten zoals de idyllische stranden van de Coromandel en een cruise door de Milford Sound. Deze reizen kunnen verschillen per soort.

Zo zijn er groepsreizen, individuele reizen, adventure cruises, excursies, . Ze bieden niet alleen standaard reizen maar ook op maat reizen zijn erg goed mogelijk. In ben ook vrijgezel en kies daarom ook vaak voor groepsreizen (niet alleen Askja maar ook andere organisaties), vooral . Askja reizen naar de vulkaan op IJslan een actieve excursies naar Askja. Askja Reizen is nu dé specialist voor reizen naar IJsland. Een vulkaan uniek in zijn soort.


We kennen IJSLAND als onze eigen broekzak. Askja is dé specialist voor reizen naar IJsland. In de loop der jaren hebben zij hun specialisme uitgebreid naar bestemmingen met dezelfde indrukwekkende natuur.


Wij zijn al jaren dé specialst in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts