maandag 15 mei 2017

Houten planken op maat

In ieder huis is plek voor een plank van Van Oud Hout ! Overal is wel een plek voor deze decoratieve oplossing en opbergplek in één! De planken worden op maat gemaakt van o. Ze kunnen in iedere gewenste . Ga naar de winkel en laat je hout op maat zagen! Plaatmateriaal (zoals MDF, spaanplaat, multiplexed), houten latten en balken kun je in onze zagerij gratis in rechte zaagsneden vervoersklaar en op maat laten zagen.

Bestel heel eenvoudig tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd hout en ga direct aan de slag met je klus. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. Met dé online zagerij willen we klussen weer écht . Dat is vooral heel erg handig bij zware en onhandige producten, zoals houten planken of platen. In de winkel zagen wij ook al het hout voor je op maat. En heb je vragen over een bepaald houten product?


Of wil je graag advies over welk hout je het beste kunt gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld een tuintafel? Massief houten wandplank op maat.

Een wandplank is erg praktisch, er ontstaat extra ruimte om uw spullen ten toon te stellen of juist op te ruimen. Dit geeft de wandplank een luxe . HoutOpMaatGezaagd levert steigerhout, steigerhouten meubels en loungesets, kasten op maat , plaathout, beitsen en toebehoren. Plaats direct een order voor uw meubel of plaats een zaagopdracht online! Je kan bij GAMMA ook hout en plaatmateriaal op maat laten zagen.


Dit is altijd op afspraak en geldt uitsluitend voor hout dat bij GAMMA werd gekocht. Meer info over de voorwaarden in je GAMMA winkel. Op zoek naar een houten wandplank, zwevend aan de muur? Zaagfabriek heeft een ruime voorraad wandplanken in diverse afmetingen, houtsoorten en type planken zoals met een boomstam voorzijde of rechte voorzijde. Wij maken jouw de wandplank ook op maat ! Naast houten balken kunt u bij Limtrade ook houten platen verkrijgen.


Denk hierbij aan multiplex platen waaronder OSB en constructieplaten maar ook spaanplaat, MDF of board. Wanneer gewenst kunnen wij voor u onze houten platen geheel op maat zagen. Bij hout geldt echter wel dat u de gehele plaat dient af te nemen . Met houten gevelbekleding of rabatdelen geeft u de gevel van uw huis of bijgebouw een andere uitstraling.


Kijk wat GAMMA op dit gebied in huis heeft. Het hout is netjes verwerkt en vrijwel knoestvrij.

De verschillende boeken bevatten veel creatieve ideeën rond het thema hout. Deze massief eiken wandplank met blinde bevestiging lijkt te zweven. Als boekenplank, keukenplank of planchet in bad- of slaapkamer.


U stuurt een mail naar ons met de door u gewenste houtsoort en afmetingen na schaven. Bij voorkeur op de volgende manier: dikte (mm) x breedte (mm) en aantal van lengte (m). Online alle soorten hout in iedere gewenste maat bestellen. Afkorten, schaven of speciale bewerkingen zijn mogelijk. Hardhout van HardhoutDiscount.


We laten het niet moeilijker worden dan het is, een plaat zelf of laten bestellen kan snel en veilig via de site, . Wij leveren van houten plaat tot houten plank in bijna alle hout maten. Decosier is gespecialiseerd in o. Onze blinde wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens, werkkamers, slaapkamers en winkels. Vele soorten hout platen en planken van bekende merken vind je bij KARWEI.


Bekijk de voorraad van onze bouwmarkten of bestel direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts