donderdag 20 september 2018

Grote balen hooi te koop

Mooi hooi in grote balen te koop. Let op : kom t van grote pers, rollen zijn 1. Paarden hooi bestellen in rechthoekige grote hooibalen en kleine hooibalen. Zou graag jullie prijzen willen horen om te kijken of we naar een goedkopere manier van hooien moeten gaan zoeken of gewoon balen bij een boer direct moeten gaan kopen (dan laten we de paarden de wei gewoon kort grazen).


Ook hoor ik graag de prijzen die jullie betalen voor kleine baaltjes hooi. Ingewikkelde pakken hooi te koop - stofvrij - ongeveer 30kg.

De Hooifabriek produceert elk jaar kwaliteitsvol voordroog hooi. Het is droog, stof- en onkruidvrij. De soorten hooi die wij kunnen leveren zijn op eigen land geteeld en verpakt in balen. Het weidehooi is niet te rijk aan eiwit doordat wij het land niet met drijfmest bemesten maar met een zelf samengestelde kunstmest.


Goede kwaliteit Nederlands hooi te koop met hoog voergemak. Zoekt u hooi met hoog gebruiksgemak en top kwaliteit? Dan is deze grote bundel Nederlands hooi het product dat u zoekt.


De grote gesealde hooibaal bestaat uit kleine balen.

Rond half augustus wordt er bij ons in de opvang een grote levering hooi en stro verwacht. Om onze kosten eventueel wat te drukken voor transport, kunnen mensen die dat willen, ook balen bijbestellen. Deze kunnen dan in Kortemark opgehaald worden. Hooi en stro balen te koop. De exacte prijs kunnen . Kan ook aan huis geleverd worden mits vergoeding.


Kleine balen hooi te koop. Super hooi voor al je dieren. Ze eten er minder van want zeer voedzaam! Geen veelsproeier(plantages) in de buurt! Ook leveren we heston balen van ongeveer 1kilo.


Deze zijn op een steekwagen gemakkelijk door een deur te rijden. Ons hooi in wikkelbalen is van zeer goede kwaliteit. Om onze klanten het hele jaar door te kunnen bedienen, kopen wij in de winterperiode hooi aan uit Frankrijk of Belgi�.


Op zoek naar kleine balen hooi en stro en grote balen stro voor het dekken van bloembollen of voor het op strooien van een koeienstal of paardenboxen? Afmeting 2x 1x cm. Meedhuizen, 1euro per ton.


Ronde balen hooi (met of zonder plastic).

Alles eigen teelt en de beste kwaliteit. Grote vierkante balen stro. Bekijk ook: grote pakken hooi te koop.


Tegenwoordig wordt het hooi geperst in handzame balen maar ook verpakt in grote balen omwikkeld met plastic. Regen heeft geen invloed op de kwaliteit en het hooi kan dan ook buiten bewaard blijven. Het voordeel hiervan mag duidelijk zijn. Concurrerende producten alfalfa hooi balen te koop door leveranciers alfalfa hooi balen te koop en fabrikanten alfalfa hooi balen te koop worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren. Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten alfalfa hooi balen te koop bij hooi te koop , haver . In grote en kleine hooibalen kopen.


Zo kunt u bij ons dus uitsluitend het allerbeste hooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts