donderdag 25 oktober 2018

Honeywell pompschakelaar

Helemaal tevreden ben ik overigens nog niet: Die kamerthermostaten (hier van Honeywell ) zijn echt gemaakt op het aansturen van CV-ketels met . Pompschakelaar voor vloerverwarming en standsverwarming AmfraMatic. Zojuist een derde keer deze schakelaar geînstalleerd op uitgebreide verwarmingsinstallatie. Supersnelle levering en simpel te installeren. Ik werd zeer goed telefonisch geholpen.


Dankzij hun hulp werkt mijn oude vloerverwarming weer.

Ik kan dit bedrijf aanbevelen. ECO Pump Switch Vloerverwarming. Zou in principe geen problemen moeten geven, zo te zien heb je een pomp met een pompschakelaar die pas gaat draaien bij een bepaalde temperatuur.


Je kan idd een HRmonteren, maar die kan niet op de hoofdregelaar want anders stuur je water van graden door je vloer. Meer resultaten van forum. Toepassing:Normaal gesproken draait de pomp van de vloerverwarming het hele jaar door, ongeacht of er warmtevraag is of niet. De 2HEAT TC5is niet op voorraad. HR92UK, UK staat voor Engeland waar dat type uitsluitend verkocht wordt, en nee, Honeywell Nederland kan of wil ze niet leveren (maar dus wel op de Nederlandse website zetten).


Thermostaatknop is een knop van Honeywell.

Aanstuur spanning, V AC. Anti vastloop beveiliging, Eens per dagen min. Aansluitingen: 1x Randaarde stekker. Gedetailleerde omschrijving: Daar ik de vloerverwarming beter wil kunnen afstellen, wil ik de volgende combi laten plaatsen. Dit samen met een draadloze thermostaat.


Gaarne een prijsopgave voor . Op bijgevoegde foto zien jullie mijn vloerverwarmingssysteem ( Honeywell HCE8 incl. draadloze temperatuurregelaars, met Grundfos circulatiepomp). Nu ben ik gewaarschuwd voor te lange stilstand van de circulatiepomp. Als oplossing zou hier een pompschakelaar.


De pomp op een vloerverwarmingsverdeler draait dagen per week, uur per dag. Een pomp gebruikt dan bijna 6kWh per jaar. Dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Met een pompschakelaar kan u flink bezuinigen op uw energieverbruik.


Onze pompschakelaar schakelt de pomp uit . Speciaal voor gebruik in combinatie met de Honeywell gemotoriseerde tweeweg regelafsluiter type. Tercal verwarmingssystemen. De circulatiepomp van de vloerverwarming blijft . De Comfortiser schakelt de vloerverwarmingspomp automatisch aan en uit.

Dit resulteert in meer comfort, geluidsreductie, energiebesparing en verlengd de levensduur van de pomp. Het gebruik van een pompschakelaar heeft vele voordelen als het gaat om besparing en duurzaam gebruik van de vloerverwarmingspomp. De pompschakelaar schakelt de pomp van de vloerverwarming aan als er warmtevraag is. Hierdoor voorkomt u dat de pomp continue blijft draaien.


De levensduur van de pomp zal . Zijn het gewone klokthermostaten (b.v. Honeywell ) ? De strengen zitten immers onder de vloer. De thermostaten in de diverse vertrekken. Ikzelf heb een pompschakelaar ertussen gezet zodat de pomp niet continue draait.


Sensor gaat op de warmwater toevoer. Comfort, energiezuinig en optimaal gebruiksgemak- daar draait het om bij evohome, het draadloze systeem voor zoneregeling van Honeywell. Met zijn vele mogelijkheden en bediening via.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts