donderdag 29 september 2016

Beko portatif klima

Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Bu bölümde, yaralanma ya da maddi hasar tehlikelerini önlemeye yardımcı olacak güvenlik talimatları yer almaktadır. Bu talimatlara uyulmaması halinde her türlü garanti geçersiz hale gelir. Kurulum ve tamir işlemlerini her zaman Yetkili.

Klima fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde. Dijital Gösterge, LED display. Sıcak Kalkış Modu ( Hotstart ), Var. Merhaba arkadaşlar, Kiracıyım ve bebek nedeniyle salonda klima kullanamıyoruz.


Portatif klima almak daha uygun diye düşündüm ama bu klimalar. Ancak unutmayın, aslında portatif klimalar düşündüğünüz kadar seyyar değillerdir. Daha sonra hayal kırıklığına uğramayın.


Camın kesilmesi veya bacaların uç kısmına takılan aparatlar aracılığıyla pencere aralığından faydalanarak cihazın emiş ve egzost yapması sağlanmaktadır.

Bacalı - mobil klimalarda duvara delik açılacaksa çapı cm. Satın alma sırasında satıcı sağ olsun çok yardımcı oldu. Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Arçelik ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu kılavuzun tamamını ve verilen diğer belgeleri ürünü kullanmadan önce dikkatle okuyun ve bir başvuru kaynağı . Montaj yapmak istemiyorsanız mobil klima tam size göre, mobil klimalarımız monte klimalara göre kullanım alanı esnekliği sağlar. Klimaları genellikle sabit bir yere monte edilen ve ağır ürünler olarak biliriz.


Ancak teknolojinin gelişmesi ile birlikte bu algı değişmiş ve klimalar artık çok daha kolay ve taşınabilir bir şekilde üretilmektedir. Bunun en büyük örneği Beko portatif klimalardır. Farklı mekanlarda kullanım imkanı sunan mobil klima çeşitleri, taşınabilir olması ile pratik çözümler sunuyor. Beko marka portatif (seyyar klima ) Cok az kullanilmistir.


Mesajlariniza cevap veremeyebilirim bu sebeple ararsaniz sevinirim. Alacak kisiye hayirli ugurlu olmasini dilerim. A enerji Sınıfı Pencere Kitiyle rahat kullanımı olan uygun fiyata beko mobil klima burada.


Isıtma Kapasitesi (Nominal) : 6. Soğutma Kapasitesi (Nominal) : 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts