woensdag 28 september 2016

Badkamer showroom zondag open

Hier zie je een overzicht van alle koopzondagen die onze sanitair verkopende showrooms aanbieden. Kijk goed wanneer onze badkamer showrooms open zijn. Als er geen datum vermeld wordt, betekend dit dat de vestiging niet geopend is.


Als er bij een filiaal van Sanidirect een zondag opening staat, is deze . Veel van onze vestigingen zijn ook op zondag en feestdagen geopend. Bekijk hier het overzicht van alle koopzondagen en.

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken of complete badkamer , bezoek onze showrooms dan ook op zondag. Vaak worden er op deze koopzondagen extra demonstraties gegeven, . Brugman keukens en badkamers , altijd een showroom in de buurt voor vrijblijvend advies. Bekijk de nieuwe badkamer opstellingen, allen in onze badkamer showrooms. Wommelgem Zondag Januari geopend van 12. Informatie over de openingstijden in onze badkamer winkels, wat er te . Daarbij heeft de Wooningvestiging op industrieterrein Weg en Land in Bergschenhoek met badkamers de grootste badkamershowroom van heel Nederland!


Wooning Bergschenhoek is alle dagen van de week geopend. Je kunt dus ook altijd op zondag bij ons terecht.

Op donderdag hebben we . Bekijk onze openingstijden en adressen per Wooning vestiging. Daarnaast heeft elke vestiging een groot aanbod aan vloer- en wandtegels in zijn showroom. Heb je vragen, last van keuzestress of wil je gewoon lekker. Gewoon zoals je van ons gewend bent.


Ook hier zijn we dagen per week open. Winkelinformatie: De showroom van Aalsmeer is elke zondag open ! Kom langs in onze 600mshowroom en ervaar de unieke badkamers die wij leveren. Laat je inspireren door onze grote collectie badkamers en sanitair. Bij Piet Klerkx vind je een badkamer die bij je past. Voor meer informatie zoals adresgegevens, openingstijden , een rondleiding door de showroom etc.


Of u nu houdt van trendy lak. Iedere donderdag koopavond tot 21u. Meer dan 1badmeubelen opgesteld . Showrooms ook iedere zondag open.


Hier voorzien we u graag van originele en verassende badkamer ontwerpen. We presenteren u graag onze badkamerartikelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Gesloten Gesloten Open van 11:- 17:uur (2e kerstdag alléén showrooms ) Gesloten Gesloten Geopend , koopavond Eindhoven tot .

Banio is de specialist op sanitairgebied. Bij Banio focussen wij op de keuze, de kwaliteit en de beste prijzen. Wij beschikken over jaar kennis en ervaring in de sanitairbranche. Badkamerwinkel in Oldenzaal.


Via onze showroom en onze web shop bieden wij u een uitgebreide keuze aan vooraanstaande merken in sanitair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts