donderdag 15 september 2016

Meest verkochte sneakers 2017

Ons favoriete schoeisel: sneakers. We lopen er het liefst de hele dag op. Dat vertellen we je hieronder: . In ieder geval volgens analist en kenner van de business Matt Powell. De sneaker business is een miljarden industrie.


Dat blijkt maar weer eens uit de verkoopcijfers van het afgelopen jaar.

Om dit leuk te illustreren is Highsnobiety samen met sneakerfreak en cartoonist Dan Freebairn gaan zitten om de indrukwekkende cijfers om te zetten in een helder overzicht van de . Elke keer als er nieuwe modellen gelanceerd worden, kamperen fans dagen voor sneakerwinkels waar ze verkocht worden. Daarna worden ze op eBay telkens . Neem nou deze nieuwe adidas Superstar. Een sneaker die behoort tot een van de meest verkochte modellen in de afgelopen tijd.


De Superstars worden voornamelijk verkocht in het wit en . Een overkoepelende trend binnen de sneakers is veel zwart en veel wit dit winter met daarnaast grijze, groene, rode en blauwe sneakers voor heren. Qua trends voor de meest sportieve schoenen van onze garderobe, de sneakers , zien we allerlei soorten voorbij komen. Zwart, wit, klittenban verdikte zolen, noem maar op.

Ik heb de meest trending damessneakers voor het nieuwe zomerseizoen voor je . Dé schoenen die iedereen afgelopen jaar écht moest hebben waren toch wel de Adidas Originals Superstars. En dan niet alleen de wit-zwarte variant, maar ook in alle andere kleurrijke varianten. En minstens van je vrienden?


Dus wat doet je voor altijd . Het was het Superstar-model van het Duitse sportlabel die namelijk het meeste geld binnenrijfde. Onderstaande vijf styles classic sneakers bestaan al bijna twintig jaar en nog worden deze must-haves verkocht als warme broodjes. Air Jordans zij nog steeds, of liever gezegd alwéér één van de meest populaire sneakers. De meest en best verkochte sneakers van dit moment, check de top en vind een super groot overzicht. Kijk snel op onze website ! Op deze pagina vind je de best.


Chucks genoem naar de basketbalster Chuck Taylor, die de schoen met zijn persoonlijke handtekening eerde. De Chuck Taylor All Stars behaalden wereldbekendheid en gingen al meer dan 6miljoen keer over de toonbank. Daarmee is deze Converse All Stars sneaker wereldwijd de meest verkochte sneaker , . In Nederland worden er aanzienlijk meer sneakers gekocht dan elke andere soort schoenen. Een recente studie van modezoekmachine StyleLounge toont dat aan. In Nederland zijn, vergeleken met de landen Frankrijk en Duitslan sneakers ook een stuk goedkoper.


Bekijk op Fashionlab als eerste alle schoenen trends. Ook wordt de Nederlandse .

Wil je er komend najaar helemaal fashionable bijlopen? Hier kan je een handig overzichtje vinden van de meest verkochte items van dat moment. PERSONALISEER PERSONALISEER MET NIKEiD. Hier vind je het lijstje meest iconische sneakers hieronder.


Nike Internationalist iD. Van hoge sneakers tot veterschoenen en slippers: dit zijn de schoenentrends voor heren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts