vrijdag 30 september 2016

Lammerenkorrel

Bij een voerbestelling kunnen kleinere bestel hoeveelheden emmers en melkpoeder franco worden. Lammerenkorrel kan vanaf circa veertien dagen leeftijd worden bijgevoerd. Het voer is opgebouwd uit geselecteerde grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit en is ook verrijkt met mineralen en vitamines om optimaal aan de eisen van deze herkauwer te voldoen. Bestellen bij Van de Belt Agri Service. LAMMERENKORREL Dit is een uitgebalanceerd voer welke speciaal ontwikkeld is voor voeding aan lammeren die op grasland worden gehouden.


De ruime energie- en eiwitverhouding sluit uitstekend aan op de gehaltes uit het gras.

Dit bevordert een een geleidelijke groei van de lammeren. Dit voer kan vanaf circa de tiende dag worden bijgevoerd. Deze voeding bevat goed verteerbare voedingsstoffen in de vorm van ontsloten granen. Door de smakelijkheid wordt een hoge opname gerealiseerd. Door de veilige samenstelling werkt dit voer preventief tegen urinestenen en zorgt het voor een goede groei.


Een lam heeft ook krachtvoer nodig. De krachtvoeders van Alpuro Breeding geven een lam alles wat het nodig heeft. Enorm belangrijk is daarbij de ontwikkeling van de pens.

Een vroeg ontwikkelde pens betekent een hoge groei en goede uitbouw van . Bij geiten kan vanaf een leeftijd van circa drie maanden op voeder voor volwassen geit. Deze korrel kan vanaf circa veertien dagen leeftijd worden bijgevoerd. Schapen verdragen geen koper. Daarom wordt dat aan het krachtvoer niet toegevoegd.


Bevat geen toegevoegd koper (Cu). Opti Opfok Compleet (896) is een speciaal ontwikkeld voer voor bedrijven met beperkte vreetruimte en bedrijven met lammeren op roosters. Het is een uitkomst voor bedrijven met beperkte arbeid die in één keer een totaal rantsoen willen voeren. Te voederen aan lammeren vanaf opname tot maanden, door de keuze van de juiste grondstoffen zijn deze korrels heel smakelijk en goed opneembaar. Licht verhoogd gehalte ruwe celstof, zodat de spijsvertering stapsgewijs gewend raakt aan de latere ruwvoeder opname.


Korrel met een kleine afmeting (mm) waardoor de korrel zeer snel opgenomen wordt door kleine lammeren (vanaf weken). Op zoek naar een lammerenkorrel met essentiële voedingsstoffen voor uw lam? Bekijk en bestel hier het assortiment van Vente Diervoeding.


Vanaf een leeftijd van weken kunnen de lammeren gewend worden aan vast voer of te gebruiken voor het versnelt afmesten van lammeren. Tevens verkopen wij lammerenmelk en diverse producten voor de lammerperiode. Compleet opfok- en afmestvoer voor alle typen . Krachtvoer voor mestlammeren dat speciaal is aangepast aan de complexe voedingswaardebehoeften van lammeren, ideaal als opvolger van de LS Muesli.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts