donderdag 29 september 2016

Nederlandse schoorsteenveeg bond

Gediplomeerde schoorsteenvegers kunnen zich legitimeren. Veel malafide schoorsteenvegers melden onterecht op hun folder of bedrijfsauto dat zij gediplomeerd zijn. Consumenten misleid door ASPB in Tros Radar Onlangs is de schoorsteenbranche helaas wederom negatief in de publiciteit gekomen in . Met behulp van de iconen hieronder kunt u alle specialisaties bekijken. Bij Zoek schoorsteenveger kunt u de .

Filter op specialisatie. Deze bond heeft geen geschillencommissie. Op de site is niet te zien welke bedrijven zijn aangesloten bij de NSVB en . Wist u dat: U niet verzekerd bent bij constatering van achterstallig onderhoud.


Dit wel het geval is indien u een recente rekening kunt overleggen aan uw verzekering. De NSVB ( Nederlandse SchoorsteenVeeg Bond ). Ruim van de schoorstenen niet periodiek wordt geveegd.

Er zijn schoorsteenveegbedrijven in overvloed daarom probeert Haard en Huis dak- en schoorsteenveegtechniek zich te onderscheiden door middel van een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding voorzien van een schriftelijke garantieperiode op al onze werkzaamheden. Onze mensen zijn klantvriendelijk,. Schoorsteenveegbedrijf Uw Dakbeheerder is al meer dan jaar een vertrouwd adres. Wij vegen uitsluitend met de beste materialen. Schoorsteen Service Brabant heeft jaar ervaring en werkt volgens de normen van de ASPB, de enige erkende bond van schoorsteenvegers.


Wij hebben dus een naam hoog te houden. Herkenning van de vakbekwame schoorsteenveger en een einde maken aan de nederlandse wildgroei. Professionele opleidingen voor hen die het schoorsteenvegers-vak willen uitoefenen. Als lid van de Europese Bond meewerken aan Europese regelgeving voor het bouwen, reinigen en controleren van schoorstenen.


Kiest u daarvoor een vertrouwd schoorsteenveeg adres, dit zijn vaak lokale bedrijven welke al jaren het schoorsteenveeg vak uitoefenen. De boel opzeggen en een lokale schoorsteenveger inschakelen? Kwaliteitsgarantie en prijsopgave vooraf.


Een door de ASPB erkend schoorsteenveger stelt zich bovendien aansprakelijk voor eventuele fouten en onderwerpt zich aan de klachtenregeling die de Bond in het leven heeft geroepen. Heeft u vragen of opmerkingen? Moet mijn schoorsteen jaarlijks worden geveegd?

Een schone schoorsteen heeft te . SCHOORSTEENVEGER DAKINSPEKTIE REINIGEN DAKGOOT DAKGOOTREINIGING NESTEN VERWIJDEREN BRABANT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts