dinsdag 20 september 2016

Orion webbox2 prijs

De Orion Webboxis een klein en veelzijdig apparaat waarmee u gemakkelijk o. DAISY-boeken kunt beluisteren. Webboxis bijzonder groot, en de Webboxheeft meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen: de Broos van Erp Prijs voor nieuwe media van het Ministerie van. Met de ORION Webbox kunt u TV-ondertiteling laten voorlezen en online luisteren naar ingesproken boeken, kranten en tijdschriften (Daisy online).


Zodoende bent u verzekerd van optimale kwaliteit, actualiteit en variëteit. Het gesproken keuzemenu .

Hiermee kunt u op een eigen gekozen moment o. Zo kunt u direct over het actuele . Deze modellen zijn al eens gebruikt, maar zien er nog prima uit. Deze tweedehands modellen zijn overgepakt in een andere doos, getest, gecontroleerd en compleet. De garantie op de tweedehands . Webbox , gesproken boeken, kranten, tijdschriften maar ook regionaal nieuws en gesproken ondertiteling.


Eenvoudig en ideaal voor slechtzienden en blinden. Te koop: Orion webbox , Voor blinden en slechtzienden.

Conditie : Zo goed als nieuw. Beschrijving: Een innovatief hulpmiddel voor mensen met een visuele handicap. De ORIONWebbox is een compact apparaat waarmee u gesproken leesmateriaal op basis van een abonnement kunt beluisteren.


Afbeelding: Orion Webbox ! Ondanks de uitbreiding van de functionaliteit en het programma-aanbod blijft de prijs van het basis . Wat is de Orion webbox ? De webbox maakt na aanzetten automatisch contact met het centrale platform van Solutions Radio, zonder enige aanvullende handelingen van de luisteraar. OVERZICHT KENMERKEN KOMFOX EN ORION WEBBOX2. Komfox gesproken ondertiteling. Y-split kabel voor digitale tv.


De ORION Webbox is door de Society for Broadband Professionals bekroond met een Europese Award in de categorie innovatieve internet-apparatuur. Gesproken ondertiteling als hulpmiddel voor slechtzienden en blinden. Daisy-online-boeken op een Webbox afspelen.


Orion WebboxDraadloos biedt u . De Webbox levert weinig problemen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts