vrijdag 23 september 2016

Vloerplaat kachel natuursteen

Vind vloerplaat kachel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Iedere kachel vloerplaat is onbrandbaar en geschikt . Zo hoeft u maar even te stoken met de houtkachel waarna het nog uren behaaglijk warm blijft. Speksteen is ook een natuursteensoort en wordt veel toegepast op houtkachels.


De beste kwaliteit vloerplaten voor de laagste prijs.

Aangezien we werken zonder tussenhandel en de kachelvloerplaten direct áf fabriek geleverd worden, kunnen wij u de laagste prijs aanbieden. Om veiligheidsredenen moet onder de houtkachel een vloerplaat. Vloerplaten voor onder de kachel ! Het is verstandig om onder de kachel of haard een vloerplaat te leggen.


Vooral bij houtkachels is het plaatsen van een vloerplaat aan te raden om de vloer te beschermen tegen vonken en brandende houtdelen die uit de kachel kunnen vallen tijdens het bijvullen. Bij vloerbedekking en een houten vloer is een . Hoe warm de onderkant wordt ligt aan de constructie van de kachel , dat kan je het beste gewoon voelen. Persoonlijk zou ik het zeker niet zonder tegelvloer doen, iets van natuursteen o. Wij hebben eerst de tegels geplaatst ( natuursteen van 2cm dik, parket is ook 2cm dik) en daarna het parket daar rond gewerkt.

Onze vloerplaten zijn van zeer hoge kwaliteit en verkrijgbaar in transparant glas, zwart glas, facetgeslepen glas en plaatstaal. GLAZEN VLOERPLATEN :De glazen platen zijn gemaakt. Dikte van een kachelplaat. Uiteraard afhankelijk van het gewicht wat op de natuursteen plaat komt te staan, adviseren wij een dikte van minimaal 2cm dik. Voerplaat kachel op maat.


Wij kunnen kosteloos voor uw een vloerplaat kachel op maat maken in onze werkplaats. In onze steenhouwerij zagen wij voor u de . Met de soepele luchtschuif kan het vuur optimaal worden geregeld. Standaard wordt de Dik Geurts Keld Low geleverd in de kleur donker . In de steenatelier worden natuurstenen tabletten, plinten, haardmantels en vloerplaten voor kachels verwerkt. Ook worden stijlschouwen door vakmensen gesculpteerd naar wens van de klant.


Met een modern en veilig machinepark beschikken we over een veelheid aan mogelijkheden op vlak van natuursteensoort en . Wij hebben de mooiste vloerplaten in staal of glas voor uw kachel of open haard. Welkom bij KachelsZo. Snelle levering en de beste prijs! Vrijstaande kachels zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons kan u een zeer uitgebreid gamma vinden, zowel op hout, gas als olie.


Wij leveren perfect maatwerk voor uw sierschouw of uw natuurstenen blad om uw inzet- of inbouwhaard tot in de puntjes af te werken.

Zowel boven als achter is er een schoorsteenaansluiting. Eventueel kunt u kiezen voor een natuurstenen haardplateau uit eigen steenhouwerij! De vloerplaat is tevens een bijpassend product van Dik Geurts.


U ziet op de tweede foto dat de kachelpijp aan de buitenzijde van het huis is gemonteerd. Een praktische, snelle .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts