woensdag 14 september 2016

Heat tool kopen

Papermania allround heat tool voor toepassingen zoals verhitten embossing poeders, drogen van verf en inkt, werken met krimp folie. Embossing koop je eenvoudig online bij bol. Geschikt voor gebruik op pap. Hij smelt voorzichtig en simpel embossingpoeder en droogt inkt, verf en andere stoffen.


Hij is speciaal ontworpen om zachtjes.

Alles direct uit voorraad leverbaar. Heat tool in de aanbieding. De heattool helpt je bij embossen met embossingpoeder of bij het drogen van je werkstukken. Goedkope verzending middels brievenbuspost mogelijk. Hobby winkel met een groot assortiment!


Prachtige heat tool voor het drogen van uw projecten of het smelten van embossingpoeder op uw stempel project. Multi purpose heat tool voordelig bestellen bij hobbyshop-online. Voor 16u bestel dezelfde dag verstuurd.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Warmtepistool doet reliëfpoeders smelten en opzwellen. De Egel - Hobbywinkel Rotterdam. Voeg toe aan winkelwagen.


Our very favorite crafting tool , essential for effectively applying directional heat to any craft project. Bring rubber stamping to life by applying embossing powder and setting with a heat embossing tool. Once the powder melts it creates a . Het poeder kun je in allerlei kleuren kopen bij hobbyzaken. Om het poeder te verhitten, heb je een heat tool nodig.


Denk je nu: is een haardroger niet goed genoeg? Nee Een haardroger blaast vooral lucht in de. Je moet even wat investeren (poeder, inkt en heat tool ) maar je kunt met alles wel lang doen.


Bestel kool accessoires voor waterpijpen online! De standen zijn te bepalen via de heat gun waardoor je nooit onnodige defecten zal maken. Momenteel verkopen wij de heattool van papermania dus deze afbeelding is niet recent.


Versamark Watermerk Ink.

Heattool voor het verhitten van je embossingpoeder en het drogen van je mixedmedia werk. Deze van WOW is snel en heeft een uitklapbaar steuntje om je warme tool. Perfect for loosening adhesive on iPads or other tablets.


Professionals and DIYers. De Oduman Ignis is de nieuwste uitvinding op het gebied van heat management! Met deze tool wordt waterpijp roken nog eenvoudiger en geniet je nog langer en relaxter van de enorme rookwolken die jouw favoriete shisha produceert! Met de Oduman Ignis wordt zowel de voorbereiding, als het waterpijp roken zelf, een . Het is ook mogelijk om producten te kopen die niet in voorraad zijn.


Deze tool heb je nodig als je gaat heat embossen. Door je embossing poeder te verhitten, smelt het e. Bij heat embossing maak je, door middel van gesmolten poeder, van een stempelafdruk een 3d effect. Je bent niet verplicht alle kleuren te kopen.


Deze lijkt op een föhn maar blaast veel minder wind en wordt veel warmer. Er zijn verschillende merken: PaperMania, Vaessen Creative, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts