donderdag 22 september 2016

Duurzame waterkoker

Wanneer we een nieuw product willen aanschaffen of vervangen dan willen we natuurlijk de meest duurzame en milieuvriendelijke keuze. Toen we een waterkoker zochten viel ons oog al snel op de Eco Kettle. De waterkoker die water én energie bespaart in je keuken. Student Rio Soetanto van de Universiteit van swinburne (Australië), bedacht deze mooie, duurzame waterkoker.


Het koken van water kost in ieder geval behoorlijk veel energie. De ketel bestaat uit zes .

Gemaakt van roestvrij staal, veilig en duurzaam. Duurzame en stijlvolle metalen waterkoker gemaakt van roestvrij staal, voor lange levensduur. Waterkokerbediening ontworpen in het Verenigd Koninkrijk, veilig en betrouwbaar.


Er is weer een nieuwe duurzame waterkoker op de markt, de zogeheten Eco Kettle. Deze nieuwe waterkoker is één van de nieuwste groene waterkokers als het om duurzaamheid gaat. Deze waterkoker heeft gelijk al het label.


De ECO waterkoker wit is een unieke waterkoker. Het ene reservoir bewaart 1.

Met de knop bovenop de ECO waterkoker wit geeft u precies aan hoeveel water u in het . Duurzame waterkoker van voedselveilig volledig roestvrij staal voor. Een tijd geleden heb ik een elektrische Eco waterkoker aangeschaft. Deze elegante en duurzame Philips-waterkoker is gemaakt met meer dan jaar beproefde ervaring.


Roestvrijstalen design Duurzaam ontwerp volledig van . Als ik eten ga koken (op gas), dan kook ik eerst het water in de waterkoker en vervolgens doe ik dat kokend water in een pannetje op het vuur. Gewoon omdat het sneller gaat en makkelijk is. Maar wat is eigenlijk de energiezuinigste manier ? Iedere week laten we een dilemma zien waar je als Kassa Groen kijker tegenaan kan lopen. De vraag van deze week: wat is de meest duurzame manier om water te koken? In een waterkoker , een zogenaamde heetwaterkraan, of toch het vertrouwde keteltje?


PHILIPS Waterkoker kopen? Caterlite RVS Waterkoker liter. Beveiligd tegen droogkoken. In Beter Bespaard geeft Pricewise maandelijks een bespaartip in de categorie energie, zorg, auto of telecom.


Vind philips waterkoker op Marktplaats. Deze keer: hoe bespaar je met de waterkoker ?

Voor iedereen een voordeel. Bekijk de hele aflevering. De zeldzaamste paddenstoelen van Nederland”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts