woensdag 14 september 2016

Honeywell radiatorthermostaat handleiding

Energiebesparingsfuncties. Met de vensterfunctie wordt bij het luchten de radiatorkraan gesloten. Bij gebruik van een extern raamcontact wordt de radiatorkraan bij geopend raam gesloten. De HRis een draadloze radiatorthermostaat die de temperatuur van radiator kan regelen.


Lees eerst deze handleiding volledig en zorgvuldig door voordat u de.

U dient zich beslist te houden aan de aanwijzingen betreffende de veiligheid en het gebruik. Rondostat thermostaatknop monteert. Bij vragen kunt u zich wenden tot onze Technische Dienst,.


Om de gebruikshandleiding op te laden (te downloaden), gelieve op de link hieronder vermeld te klikken. Programmeerbare radiatorthermostaat. Radiator set voor overhoekse aansluiting.


Haakse model ½“ - Multiskin leidingen 16xmm.

Honeywell EvoHome Single Zone Systeem OpenTherm. Onze klantenservice is vandaag vanaf 08. De HRwordt gekoppeld aan één zone van evohome en volgt het weekprogr.


Draai de thermostaatknop naar de hoogste stand 2: Schroef de thermostaatknop los 3: Schroef de. Dankzij de draadloze communicatie, op een frequentie van 8MHz, kan de radiatorthermostaat eenvoudig in evohome systemen worden geïntegreerd om de ruimtetemperatuur te regelen. Vaststellen geschiktheid radiatorkraan. Op een thermostatische radiatorkraan is een thermostatische radiatorknop gemonteerd. Een thermostatische radiatorknop kenmerkt zich door een duidelijke schaal aan de zijkant of voorkant.


Kamerthermostaat info en kamerthermostaat verkoop Klokthermostaten en Thermostaten Via Onze Shop. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Bij ondeskundig of niet voorgeschreven gebruik kunnen nadelige gevolgen voor het product of andere voorwerpen ont- staan. Met de radiatorthermostaat kunnen cou- rante radiatorkranen van de volgende fabrikanten tijdgestuurd geregeld worden: – Heimeier. Batterijgebruik: 2x AA (Mignon). Met de THERMy radiatorthermostaat hebt u een programmeerbare radiatorregelaar gekocht die.


Gebruik overeenkomstig de bestemming.

Gevindstørrelse van M 30x5. Raadpleeg hiervoor de handleiding van. Verwijder eerst de oude radiatorthermostaat. Installeer en bekabel de HC60NG ketelregelaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts