maandag 10 juli 2017

Gaskanon met thermostaat

Wanneer een grote ruimte snel verwarmd moet worden dan bestaat er geen betere keuze dan een gaskanon of heteluchtkanon. Deze machines zijn binnen enkele seconden warm, blazen erg veel warmte lucht een ruimte in en kunnen eenvoudig geregeld worden door de gastoevoer open of dicht te draaien. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Voorzien van verstelbare gasdrukregelaar!

Prijs van € 34voor € 2895. Artikel nummer: HKLevertijd: Tijdelijk uitverkocht! Garantie: jaar garantie.


Aansluitwaarde: - gasflessen . Uitstekend bij gebruik op bijvoorbeeld buitenverblijven die verwarmd moeten worden, denk hierbij aan een markthal, garage of bijvoorbeeld een werkhal. Beschrijving Euromac kW : . Bij oververhitting of stuw hitte door obstakels,. Tiger vermogen 3kw, spanning 230v H: 450mm Br.

Eurom HKGheteluchtkanon op gas. Vermogen 1kw gaskanon voor 16:uur bestel morgen in huis. Bekijk en bestel hier je heteluchtkanon veilig en snel.


De HKis ideaal voor het snel verwarmen van grote ruimtes tussen de 3en 400m3. Dit gaskanon is compleet voorzien van gasslang, regelaar en thermostaat. Gemaakt voor kracht en duurzaamheid in diverse toepassingen.


Standaard voorzien van Thermische motorbeveiliging en thermische gas beveiliging. Capaciteit is een indicatie en afhankelijk van de isolatie en bouw eigenschappen. Brandstof: Propaan, Butaan en LPG gas. Modellen zonder thermostaat : Master gasheater . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor gasheaters aanbied.


Gaskanon RVS GGH INOX van het Duitse merk Güde. Deze kachel is geschikt voor het verwarmen en drogen van ruimtes. Normale prijs: € 2350. Draagbare elektrische verwarming met thermostaat.


Elektrische verwarming BECA.

Compacte elektrische verwarming. Veiligheidsvoorzieningen. Schakel bij manipulaties. De kachel kan voorzien worden van een thermostaat.


Bij gebruik van thermostaat deze instellen op de gewenste temperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts