vrijdag 14 juli 2017

Reststukken leer

Bekijk alle advertenties Wat is dit? Koop of Verkoop leder op Marktplaats. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e- mailadres wordt niet gepubliceerd.


Een loods vol leder , huiden en . HOZ leer Chevreaux leder.

Te koop: kilo reststukken leer voor kleine tasjes en armbandjes. Dé groothandel in leder voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij verkopen leer in diverse afmetingen, diktes, kleuren, afwerkingen en soorten. Boomsma Leder en Fournituren. Koop uw Stroken en leerresten en overige lederbewerkingsmaterialen online.


Grote voorraad en snelle levering. Op de nieuwe site kan u online leder , decoratieve vachten en diverse ledertoebehoren bestellen. Lederhandel Berten Seijnhaeve is een groot-en kleinhandel gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van leder , decoratieve dierenhuiden en lederentoebehoren.

Al generaties lang zijn we met leder , dierenhuiden en . Elke dinsdag en vrijdag kun je van 10. Kan ik voor het Koningin Wilhelmina College voor onze kunstvakken restanten leer van u kopen? Jouw stoute schoenen voor betaalbare volnerf. Overigens worden de reststukken van het leer uit het looi proces natuurlijk niet zomaar weggegooid.


Er kan hondenvoer van gemaakt worden, of het kan heel slim in elkaar geperst worden tot…. Dit zogenaamde persleer is uiterst ongeschikt voor LARP. Hier komen dan ook vaak de horror . Onze prijzen zijn vanaf cent voor reststukken tot hele huiden. De droom van iedere naaister wordt hier werkelijkheid: hier kunt in prijs verlaagde stofrestanten kopen! Stoer, soepel met een prachtig pull-up effect.


Eigenschappen Bald leer is een natuurlijke ledersoort zonder afsluitende finish. Huiden worden door vatverving op kleur gebracht en nadien niet meer met verf bewerkt. Daarnaast worden de huiden met een parafine olie afgewerkt, waardoor lichte en donkere kleuren in het . Deze pin is ontdekt door Esther Samuelsz.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts