maandag 17 juli 2017

Antieke kolenkit

Koop of Verkoop kolenkit op Marktplaats. Koperen kolenkit of paraplubak. Prachtige koperen kolenkit of paraplubak. Ophalen of verzenden, beide is mogelijk. Verzendkosten zijn voor de koper.


Curiosa , Brocante , vintage , industrial.

De handgrepen zijn bevestigd met klinknagels. Aan de onderkant van de kit zit een band met versiering rondom, geslagen in het metaal. Dit exemplaar heeft de vorm van voor de standaard kit van later en heeft rechte hoeken.


De bovenste handgreep is een hengsel en de grepen zijn zo gemaakt dat de kolenkit goed gedragen kan worden. Empfang und Vergleich umsonst die beste Versandkosten weitere Informationen - Klicken Sie . Mooie originele gebruikte antieke kolenkit euroZonder Wandelstokken. Woonplaats: den haag, ZH.


Goeree-Overflakkee, de gratis marktplaats. Sluitingsdatum di jul.

This Pin was discovered by Terry Sutherland. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Roodkoperen, 19e eeuwse kolenkit met hengsel, in goede originele staat 35x45x30cm Cond:G. Bekijk de objecten van Den Ouden Steegh shop op de veiling.


Registreer vandaag nog om net als Den Ouden Steegh shop en vele anderen te verkopen op Cata! Laatste bod wordt opgehaald. Einde veiling: deze veiling is gesloten. Trefwoorden: verzamelaars, antiek.


Veilinglocatie: (Online). Categorie: Kunst en antiek. Vroeger was alles anders.


Iedereen van middelbare leeftijd herinnert zich maar al te goed het kolenhok, de kolenkit , de nootjes vier en de gezellige warmte van de, inmiddels bijna antieke , kolenkachel. Antiek koperen kolenkit. De bezoekers van ons Kachelparadijs horen wij vaak zuchten als ze . Porseleinen handvaten zijn helemaal gaaf. Kolenkit , antiek , koper.


Stevens Smederij Inderdaad Ron gefelst dank je. De juiste vaktermen heb ik nog niet helemaal onder de knie haha.

Ron Caspers Aja, ik blijf een schoolmeester hé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts