vrijdag 28 juli 2017

La nordica fornuis

La Nordica -Extraflame fornuizen. De solide constructie met alle relevante onderdelen uit gietijzer zorgt voor jarenlang plezier en een… € 2. De houtgestookte fornuizen zijn gemaakt met veel aandacht voor details en zijn van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde verbrandingstechnologie. Koken gaat gemakkelijk en snel . Houtkachel en fornuis gecombineerd.

Met een vermogen tot 1kW is hij krachtig genoeg voor alle taken. U kunt koken, bakken en heerlijk warm worden. Zo kunt u maximaal profiteren van warmte.


De kachel produceert met een vermogen tot kW heerlijke warmte. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Focos Haardenspeciaalzaak. Koop of Verkoop nordica op Marktplaats.

Al hebben wij een klein type fornuis ( LA NORDICA -ROSETTA), in de breedte passen daar geen borden in. Een ovenschaal past er weer wel in. Het grotere type FORNUIS ( LA NORDICA -ROSA) heeft wel een groter gedeelte om warm te houden.


Houdt er rekening mee dat je met een HOUTGESTOOKTE . Geen klantenbeoordelingen op het moment. Het gebruik van andere houtsoorten zou speciale afstellingen kunnen behoeven en zou afwijkende prestaties van het product ten gevolge kunnen hebben. TECHNISCHE BESCHRIJVING. Wij verkopen hout-, pellet- en gaskachels alsook BBQ, CV op hout en pellets. Vervolgens komen wij ook graag ter plaatse om te zien wat voor U de beste oplossing is.


We praten over kachels voor hout of pellets, uiterst moderne, klassieke en rustieke, fornuis met oven, houtkachels met kookplaten, openhaarden, ketels, maar ook het perfectioneren van volledige . Kleuren: Antraciet, Cappuccino, Wit. Vermogen: kW-M kW-N kw. This Pin was discovered by Elly Weijde. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Deze kachel zal het middenpunt van uw huis worden.

De 3x8kachelwinkel in Almelo is het adres voor uw kachel en alle aansluitmaterialen voor het maken en onderhoud van een schoorsteenkanaal Reparatie van glas en binnenwerk van kachels en vele accessoires kachelvloerplaten, vonkenschermen en haardstellen. Keukenkachel ovenkachel fornuiskachel kookkachel - Q-kachels specialist in lelystad - snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts