maandag 3 juli 2017

Vulset belgaqua

Gekeurde CV- vulset met aflaatkraantje en gekeurde CAb-beveiliging voor het vullen en op druk brengen van de verwarmingsinstallatie. Verplicht op iedere verwarmingsinstallatie. Lengte flexibel: 4mm.


CA-beveiliging is ingebouwd in de bolkraan. Voor de waterbehandeling via ionenwisselaar, doseerinstallatie via additieven of elektronische anti- neerslagbehandeling dient een EA beveiliging geplaatst te worden. Als er zich geen aftakpunt bevindt tussen de watermeter en de waterbehandeling telt de EA beveiliging na de teller ook als beveiliging voor de water-.

Bruto prijs: €8per st. Artikelnummer: Voorraadartikel Alternatieve artikelen. Het eerste gedeelte van . Inch Met bolafsluiters: Ja Met CA keerklep: Ja. Fixaflex is een Belgische fabrikant van oplossingen om HVAC toestellen op een veilige en kwalitatieve manier aan te sluiten op water. Naast de reeds gekeurde CA of Cab keerklep, voldoen nu ook de kranen en . Voornaamste voordeel is dat hiermee het risico op een mogelijke afkeur volledig is uitgeschakeld.


Download hier het certificaat voor de Hydra GS buis van Sanutal.

Membraanafsluiter Sisto RGA (KSB). Overige goedkeurigen beschikbaar : Raadpleeg ons. Installatieschema : zie p. Complete vulset bestaande uit afsluiter met controlekraan, terug- stroombeveiliging CA 9C, rvs flexibel en afsluitkraan.


Trechterset voor 0en 909. Set entonnoir pour type 0et 909. EPDM met RvS omvlechting. Belgaqua , de Belgische Federatie voor de Watersector. Volledig montageframe voor Tzerra met complete aansluitconsole.


Ook voorzien van een manometer en thermometer. Telkens er verontreinigingen in de drinkwaterleidingen kunnen komen moet er een voorziening getroffen worden. Voor een doorsnee woning is dat bijvoorbeeld volgens mij (controleer best ook belgaqua ):.


Geïntegreerde elektrotechnische technieken voor residentiële en kleine ondernemingen. Door dit te doen is het mogelijk om slimme, geïntegreerde, betaalbare, ecologische gebouwen te creëren voor ieders budget. Modèle à entrée droit et sortie raccord union. Model met rechte inlaat en een koppeling aan de.


Set de remplissage avec clapet CA agrée.

Vulset met CA klep goedgekeurd Belgaqua.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts