dinsdag 11 juli 2017

Vaillant grafiet pakking vervangen

Over de nieuwe pakking deze grafiet pakking heeft een langere stand-tij wat inhoud dat deze maximaal maand kan blijven zitten, de rode had een stand- tijd van maximaal maan het houd wel in indien de branderplaat wordt losgenomen dat deze AL:TIJD dient te worden vervangen. Beste specialisten, Vandaag heeft een bedrijf onze Vaillant VHR24C gecontroleerd. Alles (inclusief diverse metingen) was in orde, behalve dat de achterste pakking van de warmtewisselaar ietsie lekt en dat we een overstort in de installatie moeten (laten) monteren.


Pas dan zouden we in aanmerking . Vervang gelijk je brander pakking als u hem los heeft gehaald.

Dek u electronica goed af voor het geval er water op mocht komen. Moet de grafietpakking elke keer vervangen. Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs. Ketelonderdelen vervangen ? Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn.


Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer. Mocht u er niet uit komen, dan kunnen wij u .

Deze werkt snel en eenvoudig. Pakking van mijn hart - Installatie. Belangrijk bij het cv-ketelonderhoud is dat de pakkingen worden vervangen. Dit schrijven de fabrikanten voor. Gelukkig voor de bewoner ontstond er een storing, waardoor een monteur wél deze handeling uit kon . Tijdens deze handeling moet men de brander afnemen en ook . De Vaillant VHR Solide is zeer onderhoudsvriendelijk.


Toch is er een aantal zaken waar u op moet letten. Hierna vervangt u de grafietpakking van de branderplaat, dit moet altijd als deze is losgemaakt. De monteur wees mij er meteen op dat voor inspectie van het branderbed de boel open moet en dat dan altijd de grafietpakking bij deze ketels vervangen moet worden. Ik had al elders gelezen dat de vorige generatie . Koop of Verkoop vaillant hr op Marktplaats. Dit heeft als gevolg dat nog niet alle toestellen zijn voor zien van een grafiet pakkingset.


Maak dan snel een afspraak met onze servicedienst voor het kosteloos laten vervangen van de silicone pakkingset. Heeft u geen onderhoudsabonnement bij Centrale Verwarming Heesakkers of een andere Vaillant dealer? Many translated example sentences containing vulmaterialen – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.

Monteer altijd een nieuwe pakking t.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts