maandag 10 juli 2017

Terrastegel reinigen

Terrastegels hebben verschillende typen toplagen en daar zit een gradatie in van onderhoudsgemak (en dus ook vaak in de aanschafprijs). Bestrating wordt nu eenmaal groen, maar de ene tegel is makkelijker schoon te maken dan de andere tegel. Uw sierbestratingsvakhandel kan hierover het juiste advies geven.


Een hogedrukreiniger kan uitkomst bieden bij het reinigen van terrastegels , maar in veel gevallen heb je genoeg aan huishoudelijke producten. Groene aanslag op uw tegels?

Nibo Stone legt uit hoe u het beste uw keramische terrastegels en natuurstenen tuintegels schoonmaakt na de winter. Om je terras klaar te maken voor de reiniging is het verstandig om eerst bladeren en zand van je terras af te vegen, zodat je een schoon terras als basis hebt. Vervolgens meng je een gelijke hoeveelheid water en schoonmaakazijn met elkaar en veeg je dit goed in op alle terrastegels. Als je alle tegels gehad hebt kun je je . Terrasvloeren in natuursteen, beton, keramische tegels of houten planken staan bloot aan heel wat vervuilende omstandigheden, een goede onderhoudsbeurt iedere lente is dan zeker aan de orde. Tips voor het reinigen van natuursteen, beton, keramische buitentegels, houten planken.


Zijn de terrastegels of de bestrating flink aangeslagen met groene aanslag en mos, gebruik de schoonmaakazijn dan onverdund en giet het over je terras. Voor een goede verdeling is een plantenspuit of grotere drukspuit handig om te gebruiken.

Let er wel op dat je een flink aantal flessen nodig hebt voor . Spuit het terras af met een hogedrukreiniger waaraan je een detergent toevoegt. Stel de druk zo laag mogelijk in of stel de sproeikop in op een brede straal, zodat je de voegen en de terrastegels niet kapot spuit. Hardnekkige vuilvlekken kan je weg krijgen met een geconcentreerde straal onder hoge druk. Er zijn verschillende soorten manieren om uw tuintegels schoon te maken.


Gaat u bijvoorbeeld voor een hogedrukreiniger of voor groene zeep en lekker goed borstelen? Lees hier ook de tips om groene aanslag op tuintegels te voorkomen. We zien ons terras als een uitbreiding van de woonkamer, maar onderhouden we onze tweede woonkamer ook zoals we de hoofdwoonkamer onderhouden?


Dat verklaart de vele verhalen van groenaanslag op . Olie gaat er na verloop van tijd zelf uit, het dringt gewoon helemaal in de tegel. Versnel het proces door de plek te verwarmen met bv een fohn,met oude doek deppen. Reinigen en onderhouden van cement-, silicoon-, en epoxyvoegen. Dit voegmateriaal wordt overwegend voor het voegen van wanden en vloeren gebruikt.


Zoals de benaming aanwijst, is het bindmiddel cement, een harde bouwstof, die echter niet zuurbestendig is. Niet enkel zuivere zuren, . HG terrastegel reiniger is een sterk geconcentreerde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van vuile, grauwe grindtegels en betontegels.

Maak vooraf de tegels goed nat, vergeet vooral de voegen niet en veeg de plassen weg. U hoeft ze amper te reinigen. Keramische materialen bestaan in verschillende formaten en diverse kleuren. Geeft u de voorkeur aan natuursteen , dan opteert u het best voor graniet of basalt. De hardheid van graniet en basalt is onmiskenbaar één van de grote troeven van deze natuursteen-soort.


Wat ook een veel gehoorde methode is, is het gebruik van het afvalwater van het reinigen van je huis. Bijvoorbeeld de emmer met allesreiniger die je hebt gebruikt bij het schoonmaken. Voorwaarde is wel dat je biologische schoonmaakmiddelen gebruikt om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Tegels reinigen met schoonmaakazijn.


Helaas trekken onkruid en mossen zich daar niet zoveel van aan. Natuursteen terras reinigen. Terrastegels in natuursteen zijn door regelmatig onderhoud beter beschermd tegen externe invloeden. Maar een natuursteen terras reinigen , hoe doe je dat op de juiste manier?


Ontdek handige onderhoud- en schoonmaaktips en kom meer te weten over de prijs voor de reiniging van . De tegels reinigen met groene zeep was voldoende. Tegenwoordig kennen we veel verschillende tegels, zoals antislip en ongeglazuurde tegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts