woensdag 26 juli 2017

Domo air cooler review

Dit product is geen airco maar een aircooler , dwz het product verfrist de lucht maar maakt de ruimte niet kouder zoals een airco. Als je er voldoende ( koelelementen) ijs - liefst ijskoud water in doet blaast ie koude lucht. Wel opletten tijdens warme dagen warmt je water snel mee op met de omgevingstempetratuur.


In de praktijk is een aircooler een ventilator die een frissere wind produceert. De DOMO DO151A - Mobiele Aircooler verspreidt koude lucht voor voor een aangename verkoeling in tijden van hitte. Een aircooler verkoelt de lucht maximaal een paar graden.

Deze DOMO Aircooler is geschikt voor een r. Hier hoef jij overigens weinig voor te doen want dit kan allemaal vanuit de luie stoel dankzij de bijgeleverde . De ionisator brengt een elektrische lading op stofdeeltjes aan waardoor het aantal stofdeeltjes in de lucht vermindert. Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis. Ik was wel een beetje bang voor te veel herrie, en hij maakt echt wel gelui maar minder dan ik dacht.


Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen.

Ontdek de DOMO DO 1A vandaag nog aan de scherpste prijs. Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi. Vergelijk Airco bij Exellent. Spring naar Tip: bekijk reviews - Trotec PAE Luchtkoeler - Aircooler.


Honeywell CS10XE - Mobiele Aircooler. De 3-in -technologie zuivert, koelt én bevochtigt de lucht. De aangezogen warme lucht wordt eerst gezuiverd door het filtersysteem. De lucht wordt gekoeld én bevochtigd. Domo DO262A Mobiele Airco.


Deze gebruiksvriendelijke luchtkoeler verspreidt snel en effectief een koele lucht. De koele-luchtstroom is op lichaamshoogte, zodat u zoveel mogelijk profiteert van de . DO151A mobiele airconditioner bij Krëfel - voor 22ubestel levering de volgende dag, ook op zondag. Online of in één van onze.


Schrijf een review en maak kans op een MediaMarkt-cadeaukaart t. Volgende week staan er weer een paar snikhete dagen te trappelen volgens de voorspellingen. Nu zijn die sporadisch in dit land maar als ze er zijn is het bij ons op de slaapkamer (lees: zolderkamer) niet te harden. Ik ben gek op warme dagen, persoonlijk hoeft het voor mij niet hoger dan graden, maar . Deze aircooler heeft namelijk krachten.

Het is een luchtkoeler, luchtreiniger en luchtbevochtiger in één.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts