maandag 3 juli 2017

Uponor henco perstang

Henco - Comap - Alpex etc. Vind henco perstang op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Perstang voor henco en uponorâ koppelingen met bekken. Unopor anders dan andere merken ?

Je weet, ik gebruik APE maar ook een merk wat ik via internet von ergens eigen fabriek in Ned. Als de juiste norm erop staat, temp. Wie maakt het, ja allemaal tentjes.


In Nederland zit er ook zo een. Huurprijs: Dagprijs (uur ) € 1- Weekendprijs € 2- Weekprijs € 4- Borg € 20- Deze hand perstang is zeer handig en flexibel in gebruikt, de kop is 3Graden draaibaar. Veel situaties zijn geschikt om een systeem te kiezen waar geen perstang bij nodig is. Voordeel is dat de doorstroming niet of minder beperkt .

Ook uw gereedschap koopt u snel en gemakkelijk online! Warmteservice heeft voor u een breed aanbod gereedschap voor gegarandeerd de laagste prijs! Klauke Service Center opgezet in Nederland. Daardoor worden lange wachttijden voorkomen en heeft u uw gereedschap snel weer tot uw beschikking.


Wij verhuren ook de perstang waarmee u leidingen en koppelingen persen van de. Persmachine of handperstang set met persverbinding tot 108mm huren per dag of per week bij Boels. Rems Mini-Press Mperstang voor Mapress koppeling. CVsanitair Groothandel NU ook in de verhuur.


Onze huurprijzen zijn per dag. Tece optromp en perstang € 12. CV Sanitair Groothandel Nu al een begrip! Bij ons kunt u perstangen huren of kopen. Uponor perstang compleet € 17.


U kunt bij ons terecht voor perstangen met persbereik van tot 108mm mapress en tot 75mm mepla. Wij leveren perstangen met of zonder accu en in diverse gewichtsklassen. Het is de persbek die je erop plaatst die bepaalt voor welke perskoppelingen hij kan gebruikt worden.

Rems bestaat er een heel gamma aan persbekken. Of dit nu alle perskoppelingen perst is een beetje ver gezocht, maar toch alle gangbare. Het hart van het uitgebreide assortiment is zonder twijfel de gepatenteerde meerlagenbuis. Onder het motto “alleen de beste kwaliteit is goed genoeg”, werd de HENCO meerlagenbuis zodanig ontworpen dat ze beantwoordt aan de meest veeleisende en uiteenlopende gebruiksmogelijkheden. Koop met zekerheid voor de beste.


Begint bij: €10excl. Tweedehands aanbod voor uponor perstang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts