maandag 13 augustus 2018

Trespa waxen

Dit document is uitsluitend bestemd als algemene aanbeveling. Krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor een snelle en effectieve reiniging van trespa , laat tevens een moleculaire beschermende laag achter, zodat het vuil minder snel kan hechten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen.


Normaal gesproken maak ik de trespa gevelbetimmering eens per jaar schoon met een speciale trespa reiniger en was dat met water na. Ik heb ook wel eens gehoord dat na het schoonmaken met iets als turtle wax inwrijven ook goed helpt om het langer schoon te houden?

Mijn huis is voor een gedeelte afgetimmerd met witte trespa platen. Er lelijk vooral als ze vies zijn. Mijn vraag is eigenlijk hoe krijg je ze het beste schoon. Wat voor wax bedoel je precies? Wij verwijderen al het aangehechte vuil zoals mos, vogelpoep, algen en andere atmosferische vervuilen van uw trespa.


Wij reinigen onder andere al uw houtwerk met een unieke wax shampoo waarmee wij . Hallo, Rob Gewoon een sopje met een beetje amonia bij hardnekkige vervuiling klein beetje cif gebruiken.

Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Om welke behandeling gaat het? Beschermen tegen intensieve vervuiling en weersinvloeden.


HG vuilafstotende polish voor kunststof. HG kunststof intensief reiniger. Olie-, smeer- en teervlekken verwijderen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor: behangwerk. Schilderwerk binnen en buiten.


Als je een cheap-ass schraper zoekt zou ik voor een plamuurmes gaan ipv trespa (my cents). Metalen schrapers gebruik ik echt alleen om p-tex af te krabben. Anders gewoon een el cheapo wax schraper. Doffe en verweerde kunststof kozijnen krijgen hier mee hun oorspronkelijke glans terug.


Een andere manier is het aanbrengen van een tijdelijke of permanente coating. Het conserveren van kunststof heeft een zeer .

Het regelmatig reinigen van uw dakkapel is noodzakelijk voor de levensduur en het uiterlijk van de dakkapel. De Hoop Dienstverlening is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van dakkapellen. Ik zie overal het merk 1bestaande uit reiniger en een vloeibare wax. Trespa , kunststof of houten . Voor de auto ben ik erachter gekomen dat bijvoorbeeld de bekende Turtle wax producten makkelijk aanbrengen en uitwrijven met een . Het reinigen of schoon maken van kunststof kozijnen en beplatingen doen wij met een reinigings- en conserveringsmiddel dat daar specifiek voor bestemd is. Reiniging van kunststof kozijnen, trespa en beplatingen.


Wij gebruiken professionele schoonmaakmiddelen. Alleen op deze manier bent u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts