donderdag 16 augustus 2018

Bonfix knelfittingen

Bestel direct bij Installand dé voordelige online bouwmarkt. Gebruiksvriendelijk en absolute topkwaliteit met jaar garantie. Knel fittingen zijn uitgevoerd met een messing knelring. Ze zijn toepasbaar voor gas-, water- en cv-installaties en online te koop bij Warmteservice.


Fittingen voordelig bij PVC Voordeel!

Onmisbaar bij alle installaties. Verbind uw leidingen en buizen nu zonder solderen. Groot assortiment, complete pakketten. Bij BONFIX is de gehele productie van de knelfittingen in eigen beheer, van grondstof tot eindproduct. De knelfittingen zijn voorzien van KIWA-ATA en Gastec -kwaliteitskeurmerk.


Omdat elke knelfitting aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet kan BONFIX maar liefst jaar garantie geven. Daarnaast grijpt u als installateur . Verkrijgbaar bij ICH pneumatiek specialist.

Het zijn knelkoppelingen voor het maken van verbindingen op koper of CV buis. Raadpleeg vooraf bijgaande informatie van de producent . Bonfix messing draadknie knel x binn. Do not delete this link. Wil je de geselecteerde producten . Een knelkoppeling, of ook wel knelfitting genoem is een handige manier om waterleidingbuizen of gasleidingen aan elkaar te koppelen zonder te hoeven lassen of solderen.


Met behulp van de knelkoppeling, die bestaat uit een moer met een binnenschroefdraad en een tweezijdige conische binnenring, kan een gas- en . Persfittingen van de beste kwaliteit voor een prima prijs. Wij verkopen geen Chinese rotzooi maar een oerdegelijk Europees topprodukt. Sani-Bouw uw online webwinkel, meer dan 50. Online kopen sanitair,badkamer,douche,wc,bakranen,ONLINE Dé goedkoopste.


Technische documentatie. De moderne installatietechnieken richten zich steeds meer op: a Snelle en tijdsbesparende toepassingen, b Eenvoudige en snelle vervanging van de verbindingsstukken c Garantie voor een hoog kwaliteitsniveau. In winkelwagen Meer info.


Levering: Gratis aan huis Levertijd: Vandaag bestel dinsdag in huis. Kuterlite made by VSH messing. Voorzien van wartels en knelringen.

Zoek ook in productomschrijving. Producten die aan uw zoekcriteria voldoen. Geen product(en) gevonden. Ervaring en Service Onze jarenlange ervaring op het gebied van de Bouw zorgt ervoor dat wij jou het juiste advies kunnen geven op het gebied van radiatoren, bouwmaterialen en sanitair. Bestel deze en andere Uponor producten voordelig online bij Sanitairwinkel.


Voor radiatoren kiest u dus een 4-groeps verdeler zoals hierboven. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bij onderzoek zijn aan 3installateurs die met knelfittingen werken knelfittingen getoon te weten één van Tiemme, één van . Het is om die reden dat wij ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe bedrijfspand een prominente plek hebben ingeruimd voor de hierbij afgebeelde sculptuur. De monteur staat bij de hoofdingang, zodat iedereen die BONFIX bezoekt of werkt nog voor aanvang van zijn of haar taken er weer even .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts