maandag 27 augustus 2018

Ventilatienok koeienstal

De meeste trek wordt gecreëerd met een schoorsteen nok. Indien u verzekerd wil zijn van maximale trek kiest u voor de Open Version (OV). Volgens Wildeboer is een schoorsteennok (Open Version) de beste optie op een stal met de eindgevels oost- west gepositioneerd is. Deze nok tegen meerprijs worden uitgevoerd met . Ventilatienok Air-Light Open Version (OV).


Zuiging in de nok wordt gecreëerd door het zogenaamde schoorsteeneffect in deze open nok.

De hoogte en breedte van de schoorsteen zijn hier voor een zeer groot deel . Door het gebruik van hoogwaardig dubbelwandig plaatmateriaal is er een minimale luchtopwarming en maximale lichtopbrengst. Bij gebruik van een zadeldak kan als optie gekozen worden om kleppen in deze nok te monteren. De luiken ter grootte van een lichtplaat worden op de spantjes gemonteerd en kunnen dienen . De nok in een koeienstal zorgt voor ventilatie. Iedere stal of situatie is anders en vraagt om een andere nok.


Een goede nok hoeft echter niet altijd duur te zijn. D e stal moet de koeien bescher men tegen de zon, de wind en de regen.

De ISO- nok is door zijn multifunctionele karakter een veelgeziene ventilatienok. De nok zorgt voor een goede ventilatie, houd neerslag effectief buiten, maar is optioneel ook af te sluiten wanneer u dat wilt. Als u zelf in de hand wilt hebben in welke mate uw nok moet ventileren, dan is de ISO- nok zeker uw belangstelling . Wij adviseren alleen wat voor u het beste is.


Stalinrichting, optimale comfort. Projecten waar wij nu mee bezig zijn. De Van Boven ventilatienokken zijn ontwikkeld om uw (vee) stal optimaal te voorzien van ventilatie. Een ventilatienok bestaat uit plaatmateriaal en beugels.


Je kunt zef kiezen of je het plaatmateriaal vervaardigd uit hoogwaardige pvc of polyester wilt hebben. De beugels zijn in twee modellen beschikbaar, standaard en . Airkoe is sterk in oplossingen voor alle ruimtes die voorzien moeten worden van flexibel werkende zeilen en lichtstraten. Goede ventilatie begint bij een goede afvoer van de afgewerkte lucht. Naast afvoer van afgewerkte lucht, is een nok ook een ideale plaats om licht in de stal te brengen.


Op het hoogste punt, zodat er een optimale lichtsituatie ontstaat met zo . Als er wat verkeerd gaat met de ventilatie, of de stal erg laag is, kan isoleren een oplossing zijn. Maar dat geld kan ook gebruikt worden om de ventilatie aan te passen of meer volume in de stal te krijgen. Enkele mogelijkheden zijn: betere ventilatie nok , volledige of halfopen zijwanden.


Lichtventilatienokken zorgen voor de juiste lichtinval en ventilatie in uw loods, stal , of bedrijfshal.

Middelveld BV levert en monteert. Op deze manier kan gemakkelijk voor een uniforme luchtverversing in de stal worden gezorgd alsook voor een optimale werking van de. Voor een goed functionerend natuurlijk ventilatiesysteem moet het gebouw dwars tegen de hoofdwindrichting in gelegen zijn. Daardoor wordt de winddruk- en trekwerking voor een betere ventilatie van de stal benut. Door de hoge windbeschermers blijft aan beide zijden van de nok het ontluchtingsprofiel behouden.


Leveren en monteren van AL-zadeldak ventilatienok bij een koeienstal. Kleur lichtplaten: opaal. Goede stalventilatie en stalverlichting in koeienstallen verbeteren de vruchtbaarheid en productiviteit van koeien. Air Light Systems regelt het graag!


Maar liefst vier groepen van drie rijen boxen telt de nieuwe stal van familie Siebers. De breedte en de open nok zijn daarmee opvallende punten in het ontwerp. Maar ook selectie en mestopslag zijn doordacht.


Onder lichtstaten vallen ook lichtnokken of ventilatienokken. Het verschil tussen een lichtstraat en een lichtnok cq. Voor de natuurlijke ventilatie in de stal is het belangrijk dat ook de luchtuitlaat groot genoeg is. Een venturi nok met een schoorsteen effect vergroot de hoeveelheid lucht die de stal uit kan. Tevens wordt de nok vaak gebruikt als natuurlijke lichtbron.


Uw voorkeur en de plaatsing van uw stal bepalen welke nok voor uw stal. Een juiste licht- en ventilatienok voor uw stal , loods, fabriekshal of manege biedt een hoge lichtopbrengst en een goede ventilatie. Alle nokken zijn voorzien van een lichtstraat.


Het grote verschil tussen de diverse soorten zit met name in de ventilatie. Wij leveren verschillende soorten licht- .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts