vrijdag 3 augustus 2018

Oude polissen zoeken

Om het u gemakkelijk te maken met uw speurtocht naar uw oude polissen kunt u op deze site een lijst vinden van verzekeringsmaatschappijen die vroeger bestonden. Achter de naam vind u de verzekerings maatschappij waar uw polis nu is ondergebracht. Zoek met behulp van onderstaand alfabet, bij welke maatschappij . Als er oude uitvaartpolissen zijn maar de desbetreffende verzekeraar bestaat niet meer dan zijn de polissen meestal ondergebracht bij de rechtsopvolgers, ander.


Heeft u een uitvaartpolis met een naam van een andere verzekeringsmaatschappij?

Het kan dan zijn dat wij u toch als klant in ons bestand hebben. Zie hiervoor onderstaande lijst met de oude verzekeraars en de opvolgers van deze verzekeraars. Weet u niet welke verzekeringsmaatschappij de polis nu in beheer heeft dan kunt u kijken op Uitvaartverzekering.


Wilt u zelf voorkomen dat nabestaanden later moeten zoeken of er voor u destijds een . Oude levensverzekeraars en begrafenisfondsen. AM Levensverzekering (Rotterdam). Reaal Levensverzekeringen N.

Delta Lloyd levensverzekering N. Soms kun je met zoeken op internet nog wel achterhalen welke verzekeraar nu de polis beheert. Lukt dat niet dan kun je in dit document opzoeken welke verzekeraar de polis heeft overgenomen. Staat de verzekeraar niet in het overzicht dan kan je ook nog de informatiedesk van De Nederlandsche Bank . Terwijl je zeker weet dat jij of je vader een levensverzekering hebt afgesloten?


Het Verbond heeft een zoekservice voor polissen. Hier kun je een aanvraag doen. Heb je een polis en wil je zelf contact opnemen met de verzekeraar?


Bekijk dan de lijst met contactgegevens van de verschillende uitvaartverzekeraars. Zoeken naar polissen van overledenen. Je kan het polisblad van de overledene niet meer vinden of je vindt een hele oude. Uitvaartverzekeraars berichten ons dat het zoeken naar rechthebbenden wordt bemoeilijkt omdat ze geen toegang hebben tot de Basisregistratie personen BRP , voorheen de Gemeentelijke Basisadministratie. Verzekeraar keert niet uit.


Peter Ragetlie vond in de nalatenschap van zijn nicht een oude uitvaartpolis. Informatie oude polis (sen). Vaak betreft dat dan een maatschappij die is opgegaan in een andere of een maatschappij die van naam is veranderd.

Bij het Verbond kan een aanvraag worden ingediend om te zoeken naar de eventuele verzekeraar van een overledene. Oude polissen levensverzekeraars en begrafenisfondsen. Nieuwe Hollandsche Lloyd. Abiëzer (Hulpe), Begraf. Oude verzekeraars: Herhaaldelijk wordt er gezocht naar een mogelijk niet meer bestaande verzekeringsmaatschappij.


Onderstaand treft u een opsomming hiervan aan. Ik heb een oude polis gevonden, maar de verzekeraar bestaat niet meer. Als bij een sterfgeval in de familie een oude polis wordt gevonden of als er geen polis wordt gevonden en je toch zeker wilt weten of de overledene verzekerd was ,. Als u de naam van de verzekeraar weet, kunt u daar contact mee opnemen. U heeft een oude polis en wilt daar meer informatie over. Bestaat de verzekeringsmaatschappij niet meer?


U kunt bij DNB navragen wie de rechtsopvolger is. DNB kan niet zoeken op persoonsnaam of polisnummer. Je kunt dan op naam zoeken en vervolgens zie de maatschappij van nu er achter staan.


Nu weer jaar later dachten wij, laten we eens kijken of dit af te kopen is. Waar is die polis gebleven? Wat is er met het geld gebeurd ? Het gaat niet om het geld maar wat doen ze met oude polissen.


En wilt u weten of u recht heeft op een uitkering? Wilt u weten of u als nabestaande nog recht heeft op een uitkering, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan kunt u terecht bij . Grieken gebruikt voor zowel een socio-politiek gegeven, een socio-geografisch gegeven, als voor een burcht (de oorspronkelijke betekenis). Deze drie kunnen ook worden weergegeven door de Oud -Griekse termen . Een opmerkelijke stap van Nationale-Nederlanden.


Het bedrijf wordt niet gesplitst in onderdelen die zich richten op verschillende markten, maar in een bedrijf voor oude, én een voor nieuwe klanten. Dat schrijft het Financieele Dagblad donderdag. Het onderdeel dat de oude polissen gaat beheren, heet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts