dinsdag 14 augustus 2018

Zelf airco maken koelbox

Beetje too much, die hittegolf? In deze video vind je een even simpele als briljante low-tech oplossing om je slaapkamer flink te koelen! Een koelbox , een ventilator, een blok ijs, een elleboogstuk en een wipzaagje. Met je zelfgebouwde airco heb je dat probleem niet.


Wij zijn op zoek gegaan naar een goedkope, makkelijke en effectieve oplossing om zelf airconditioning te maken en al snel kwamen we het onderstaande filmpje tegen. Het enige wat je nodig hebt is een grote koelbox , een elleboog in pvc, een .

Vandaag gaan John en Chris zelf een airco maken voor zo min mogelijk geld. Het weer is bloedheet, zowel binnen als buiten. Eigenlijk zou je best een airco aan willen schaffen, maar je kunt je geld wel beter. Ga naar een bouwmarkt en sla de bovengenoemde spullen in, deze hoeven niet heel duur te zijn zolang de koelbox maar groot genoeg is. Met een paar simpele stappen transformeer je voor een prikkie een koelbox in een airco.


Ideaal voor de warme zomerse avonden. Wij hebben nu een leuke handleiding gevonden waarmee je zelf een soort van airco kunt maken met goedkope spullen. Meerdere mensen hebben dit getest en het werkt echt!


Bekijk snel de handleiding.

Om je kamer te koelen maken dit soort dinges dus echt niets uit, maar als verkoeling op je gezicht terwijl je zit te computeren natuurlijk wel. Aangezien het deze week weer warm is heb ik ook maar eens een Doe Het Zelf Airco gemaakt :) De PICS:. Net als de elektrische koelboxen. Maatvorm koelkast in sloep bouwen - Modding. Airco in auto via sigarettenaansteker - Verkeer.


Koelbox als PC-koeler - Modding, Mechanica. Zoiets werkt niet, want het water in die waterkoeler wordt kou omdat de koeler warmte uit het water haalt en je kamer in stuurt. Meer resultaten van gathering. Verder wordt alle elektronische apparatuur warm, dus de temperatuur van je kamer zal alleen maar stijgen.


Met enig simpel huis-, tuin- en keukengerief kan je in een wip een eigen airco maken die uur lang probleemloos lucht van 5°C in de kamer blaast. En een stevige blok ijs, die je makkelijk kan maken door een bak met . Maar je kunt het ook zelf , zo bewijst deze airco -held. In principe kan iedereen dit doen en er zijn maar weinig materialen voor nodig. Dit is in praktisch elke bouwmarkt te verkrijgen en ook de minder ervaren klusser kan hiermee aan de slag. Van een koelbox een airco maken , dat klinkt een beetje alsof je gewoon de klep open zet en dat is alles.


April Wilkinson maakte er eentje voor haar man en haar vader, . Hier nog een -filmpje over hoe je m. Deze vul je ook met ijs. Op welke stand zou ik de ventilator van de zelfbouw koeler, gevuld met flessen ijs, moeten zetten?

Tafelventilatoren hebben namelijk drie standen, zacht, . Er zijn op internet veel (niet zelden hilarische) filmpjes te vinden van hobbyisten die aan de slag zijn gegaan met een bureauventilator, een stuk slang, een koelbox gevuld met ijswater, een stuk koperen pijp, een waterpomp en wat tie-wraps. Hiermee fixt een beetje handige . Beste Forummers, Ik heb een vraag, op dit moment ben ik samen met mijn vader een kleine Tear Drop caravan aan het maken. Ik had zelf vorig jaar een koelbox mee op vakantie en die koelde de drinken lekker koud ondanks dat het graden was buiten. Dus vandaar mijn idee van dat peltier . Ook thuis kan je dankzij deze handige doe-het- zelftip de koelte bewaren en het kost je heel weinig.


Doe je ook eens iets nuttigs met die vaderdagcadeaus. Je hebt immers een boormachine en een figuurzaagje nodig. Naast een koelbox , een elleboog in pvc en een ventilatortje dat je op het net, . Wat heb je nodig voor je zelf gemaakte airo? Er komt een hittegolf aan en menig airco in het land is al uitverkocht.


Toch zullen we moeten overleven. De meesterlijke -gebruiker desertsunheeft dé oplossing, en ook jij kunt er thuis mee aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts