woensdag 15 augustus 2018

Badkamer hoorn

Aangesloten bij de landelijke Grando formule, maar met een zelfstandig ondernemer in de zaak. Eigenaar Ramon Rinkel en zijn team van adviseurs staan voor u klaar bij het samenstellen van uw ideale keuken, badkamer of woonvloer. Welkom bij Ross Sanitair, waar het sanitair nog betaalbaar is omdat wij groot inkopen.


Bij ons kunt u terecht voor zowel een lowbudget badkamer alswel een zeer luxe badkamer. Heeft u iets gezien in een sanitairmagazine of ergens anders, u kunt er vanuit gaan dat wij daarin alles kunnen leveren.

Over onze badkamer showroom in Hoorn In de nieuwe showroom van Sanidirect Hoorn kun je de badkamer kopen die je altijd al wilde. Of het nu gaat om een nieuwe complete badkamer , complete toiletruimte, inloopdouches of los sanitair. Het is allemaal uitgebreid te bekijken in deze prachtige nieuwe showroom. Weer een prachtige badkamer opgeleverd door Knijn Montage.


In deze badkamer zijn het de prachtige stroken kiezelmozaïek die direct opvallen. De stroken zijn heel vakkundig verwerkt met donkere voeg tussen de donkere tegels op de voorkant van het ba en juist met een lichte voeg tussen de witte . Deze badkamer is groter en lichter geworden inclusief een nieuw dakraam. Prachtig nieuw sanitair zoals een moderne regendouche set, inloop douche, stoere toiletpot met een extra laag inbouwreservoir, een heerlijk bad met daarboven een speelse nis met inbouw spots voor een prachtig.

Voor alle tegels en sanitair voor uw badkamer moet u beslist in Hoorn en omstreken zijn. Ook vindt u daar een uitgebreide outlet store , waar vele soorten direct uit voorraad leverbaar zijn. Zoals onze naam al zegt, zijn wij de specialist in alle soorten tegels.


Tegel Outlet Zwaag koopt alle . Deze kopen wij in bij meer dan vijfendertig fabrieken van de bekende merken. Omdat wij verhuisd zijn naar een prachtige locatie in Zwaag, hebben wij nu onze outlet en de . Badkamers en badkamer informatie voor de aanschaf van een nieuwe badkamer. Wilt u een nieuwe badkamer in Hoorn ? Dan bent u bij bliek sanitair en badkamers aan het goede adres. Met echt Volendams vakmanschap kunnen wij in dagen een compleet nieuwe badkamer in Hoorn voor u realiseren. Mocht uw badkamer in Hoorn of tegelvloer, keukentegels, toilet aan vervanging toe zijn en u wilt . Bent op zoek naar een badkamerspecialist in Hoorn ? Gratis offertes voor het verbouwen, installeren en renoveren van badkamer en sanitair!


Ervaring met: Badkamers. Service was bijzonder hoog. Persoonlijk, betrokken en meedenkend.

Problemen werden altijd spoedig opgelost zodat wij en onze monteur geen last ondervonden bij het plaatsen van de badkamer. Denk dan aan Ter Haar Techniek. Bekijk hier onze badkamer renovatie in Hoorn.


Uw badkamer in Hoorn verbeteren? Hoorn tegelwerken voor het zetten van tegels in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Eigen showroom met diversiteit aan tegels en de specialist in natuursteen.


BATOLUXE richt zich op Badkamer en toilet renovaties alsmede het voorbereiden en plaatsen van keukens. JS klus en faciliteren diensten. Wij leveren en installeren kwalitatief hoogstaande badkamers tegen een scherpe prijs.


Van het leiding- en tegelwerk tot de installatie van sanitair is bij ons in goede handen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts