woensdag 1 augustus 2018

Kwk posilovací stroje

Výroba a distribuce posilovacích zařízení. Seznam a ceny konkrétních strojů vám na vyžádání pošleme e-mailem. Další fotografie: hyperextenze . Posilovací stroje KWK - různé druhy.


Výrobce a dodavatel posilovacích strojů nabízí ucelený sortiment vybavení fitness center.

Konstrukce zařízení prošla náročným vývojem a vyhovuje přísným zdravotním, funkčním i estetickým požadavkům. Prodej potřeb pro fitness a bodybuilding. Provozní řád fitness studia KWK FIT.


Noste si čisté sportovní oblečení a pevnou obuv (botasky, nikoli pantofle). Při cvičení používejte ručník. Pokládejte na čalounění posilovacích strojů , kde se nejvíce potíte.


Vám nabízí ucelený sortiment vybavení fitness center, hotelových fitness a domácích po.

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Kč , České Budějovice Nabízíme k prodeji použité stroje značky Cybex modely VR celkem strojů Chest press Leg press Schoulder. Kč , Stonařov profi posilovací stroje , jednoručky, lavice Prodám už jen jako komplet za velmi výhodnou cenu! Naše fitness centrum je ideální pro všechny skupiny cvičících. Své si zde najdou začátečníci, kondiční cvičenci i vrcholoví sportovci.


Inzerce na Fit bazaru v kategorii posilovací stroje v lokalitě Plzeňský kraj. Levné posilovacích stroje, vybavení pro fitness a posilovny. Prodám sadu posilovacích pístových strojů vhodných na kruhový trénink nebo i individuální cvičení profi kvality značky KWK za symbolickou cenu 9. Kč (pořizovací cena 9Kč). Protože fitness studio disponuje širokou nabídkou strojů a sportovního vybavení, tak i během rušného odpoledne si u nás bez problémů zacvičíte.


Některé posilovací stroje jsou zde zastoupeny i 5krát, proto na svůj stroj nemusíte čekat a můžete se plně věnovat svému tréninku. K dispozici jsou Vám i naši zkušení trenéři, . Vybavení fitness možnost volit si z nabídky barevných odstínů konstrukcí, zátěžový sloupec, závaží a čalounění Všechny stroje… kwk. Cvičební sál (75m2) - zrcadlový sál s plovoucí, odpruženou podlahou. Ae - Body, Bodystyling, Pilates, Balóny, AE - Step, ZUMBA, Cvičení rodičů s dětmi, Gymnastika pro .

Prodám vybavení posilovny posilovací stroje grun sport kwk sportex Ramena v sedě upažování SPORTEX 2x Lavička Snožovaní SPORTEX Roznožování SPORTEX Lýtka ve stoje SPORTEX Lavice rovná bench press Predkopávání stroj KWK grun sport stojan grun sport lýtka v sedě Leg press horizontální Vež : horní . Fitness KWK FIT - Novoroční předsevzetí - dodržují se? Prodám multifunkční posilovací věž inSPORTline ProfiGym, kvalitní, málo používaná, pro cvičení všech svalových partií těla (nohy, ruce, záda, hrudník). Variabilní možnost různých zátěží až po 1kg. Věž je v perfektním stavu. Prodam profi stroje od firmy KWK.


Stroje jsou v bezvadném stavu, minimálně používány: horní kladka široký úchop (přítahy na záda), předkop. Spuštění testovacího provozu a plnění daty z katalogu společnosti KWK , společnosti vyrábějící špičkové posilovací stroje a vybavení fitness.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts