vrijdag 10 augustus 2018

Vuren balken maten

Klik hier voor levertijd. Gebruik vurenhout voor een boekenkast of stelling. Of als basis voor dakconstructies. Met de vuren balken en vuren planken van GAMMA kan het allemaal.


C CGESCHAAFD RONDE HOEK FSC MIX. Zwaardere maten vurenhout voor constructieve toepassingen (C18).

Het vuren klasse c komt voornamelijk uit Noord-Europa. Balkhout geschaafd kopmaat 75x200mm. Geschaafd vurenhout met een netto kopmaat van 70x195mm. Dit is de werkelijke maat nadat het hout geschaafd is.


Er bestaat kans op een zeer geringe afwijking door de fijne bezaging (maximaal 1mm). Het hout in deze kopmaat wordt veel gebruikt als hout voor balklagen in . Een ruim assortiment Vuren geschaafd en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Houtsterktesortering Cvoor meeste standaardsecties beschikbaar.

Deze onbehandelde x 1mm geschaafde SLS vurenhouten balk kunt u bij Gadero in vele lengtematen kopen voor een aantrekkelijke prijs. Wij leggen in het kort uit wat de meest gangbare kopmaten vurenhout zijn en wat het verschil is tussen netto- en brutomaat. Gangbare kopmaten geschaafd vuren.


De gangbare kopmaten variëren van dunne planken tot dikke en stevige balken. Voor welke kopmaat gekozen wordt is afhankelijk van de . De balken van vuren hout zijn stevig maar tegelijk zacht genoeg om er eenvoudig schroeven in te draaien. Doordat de houten balken in verschillende maten te krijgen zijn is er altijd wel een geschikte balk te vinden. Je kunt altijd langs gaan bij jouw HORNBACH vestiging voor meer informatie of praktische tips over balken.


Aangezien vurenhout van naaldbomen afstamt, valt het onder de noemer zachthout. Daardoor is het relatief goedkoop en eenvoudig te bewerken. In Nederland word vurenhout ook wel vuren genoemd. Vuren is de naam voor het hout van de fijnspar en heeft een licht witgele kleur. Door de velen maten zit er altijd een bruikbare maat voor je bij.


Heb je een specifieke lengtemaat nodig, dan kunnen wij deze speciaal voor je op lengte zagen! Meest gangbare afmetingen in Ruw Scandinavisch vuren en grenen. Prijs twee euro de meter.


Wij hebben onderstaand kwaliteits vuren balken. Partij vuren balken verschiillende maten : x 4.

Voor al uw binnenhout, buitenhout, en ijzerwaren moet u bij ons zijn! Zie hieronder enkele prijzen voor balkhout. Voor andere afmetingen stuur ons een mail en krijg een scherpe. Op zoek naar planken en balken ? Bekijk hier ons online aanbod.


Binnen werkdagen geleverd. Achteraf betalen mogelijk. Vurenhout geschaafd 12x1mm 270cm. Vuren balken beginnen bij ons vanaf de dikte 5x10cm.


De afmeting 5x10cm wordt veel gebruikt in de volksmond. Echter is dit de ruwe maat. Wanneer het hout geschaafd is, is de werkelijke afmeting 44x95mm. Populaire maten zijn 44x9 44x12 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts