vrijdag 5 mei 2017

Brander crystal wit

Brander Crystal is een multifunctionele spuitpleister van superieure kwaliteit. Hoogwaardige en meest toegepaste spuitpleitster voor de afwerking van plafonds en wanden in woning- en utiliteitsbouw. Hoogwaardige, multifunctionele spuitpleister voor binnen op basis van een anorganisch bindmiddel en een.


Plastic zakken (met handgreep) van kg. Percentage vaste stof : ca. Ook onder kritische omstandigheden. Het product is kant- en-klaar en daardo.


Superieure kwaliteit spuitpleister voor met name afwerking van plafonds en wanden. Geschikt voor repareren (in combinatie met stukadoorsgips), egaliseren en afwerken. Toe te passen op alle vlakke en gladde minerale ondergronden zoals beton, gasbeton, kalkzandsteen,. Eigenschappen: Wit , maar natuurlijk ook in kleur verkrijgbaar.


Zelfde kwaliteit als bovenstaande alleen is de witheidsgraad iets minder. Omdat ik nogal een pietje precies ben wil ik alle muren perfect wit hebben. Daarom zou ik graag deze plekken willen bijwerken met latex. Ik ben bang dat als ik een verkeerde kleur wit pak de plekjes alleen maar meer opvallen.


Het gaat echt om hele kleine . Een pleister geschikt voor repareren, egaliseren en afwerken die voldoet aan alle wensen van de verwerker en opdrachtgever. Beschikbaar in: 2kg. Dit product vormt niet voor niets dé standaard met spack spuiten. Superieure kalkvrije kwaliteit spuitpleister voor met name afwerking van plafonds en wanden.


Spack wordt in twee lagen spackspuiten aangebracht wit of in kleur. Brander Briljant Kleur- stootvast, afwasbaar, kalkvrij en kan zeer fijn gespoten worden. De witheid is uitzonderlijk.


De pleister heeft een hoge hardheid en is uitstekend reinigbaar. Daarnaast worden ook de perfecte vulling en de hoge .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts