dinsdag 2 mei 2017

Elektronische drukschakelaar waterpomp

Hier vind u al het montagetoebehoren voor uw centrifugaalpomp zoals: flenzen, pump- presscontrols, hydrofoortanks, flowcontrols, drukschakelaars , manometers , vacuumschakelaars, filters en watermeters. Elektronische drukschakelaar - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad. Een drukschakelaar of pressostaat is een op druk werkende schakelaar: Het doel van een drukschakelaar is om elektrische apparatuur in- of uit te schakelen bij een bepaalde druk van lucht of gas of vloeistof. Bij het oplopen van die druk zal bij het bereik.


Drukschakelaar VAREM M 2Volt.

Ideaal voor het aanpassen van tuinpompen om deze als hydrofoorpomp te kunnen gebruiken. Als er behoefte aan water is, wordt de pomp automatisch in- en weer uitgeschakeld. Stroomt er geen water door de pomp, dan beschermt de droogloopbeveiliging de . Gardena elektronische drukschakelaar met droogloopbeveiliging Ideaal om elektrische pomp tot pomp met hydrofoor om te bouwen. Automatisch inschakelen van de. Schakelt automatisch in als er water gevraagd word en stopt . Online winkelen voor voordelige Accessoires?


DO Technics is invoerder en distributeur van verschillende Pump Controllers en leveranciers met een behoorlijke stock.

Deze electronische pomp controllers starten en stoppen de pomp ifv drukval en waterafname én al onze units hebben een geïntegreerde droogloop beveiliging. Voordelen van een electronische. De medewerkers van Johan Goens . Het aansluiten van uw aansluiten van uw waterpomp is eigenlijk niet moeilijk mits u de juiste onderdelen gebruikt.


Een beregeningspomp schakelt (zonder bijbehorende accessoires) niet automatisch in- en uit bij waterbehoefte, maar blijft continu draaien. Door een beregeningspomp uit te rusten met een drukschakelaar , verandert deze pomp in een hydrofoorpomp. Echter is dit dan een hydrofoorpomp zonder drukvat, . Het apparaat is volledig corrosievrij, opgebouwd uit hoogwaardig kunststof.


Werking: 1) De elektronische besturing regelt het automatisch opstarten en afslaan van de waterpomp bij het openen . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Is hier iets aan te doen? Er zit achteraan het elektrische deel ( drukschakelaar ) een plastic schroef. Weet iemand of hiermee iets kan gedaan worden . De hydrofoorpompen zijn er in drie varianten: met drukschakelaar en drukvat, met elektronische regelaar en met frequentieregelaar.


Afhankelijk van uw wensen is de betreffende hydrofoorvariant voor u geschikt. Een hydrofoor met drukschakelaar en drukvat kunt u het beste inzetten in situaties waarbij het fijn is om een .

Ontdek ons ruim aanbod pompen. Maar als het gaat om energiezuinigheid. De zuinigste motor is nog altijd een motor die je hebt uitgeschakeld.


Met een elektronische drukschakelaar (maar dan zonder drukvat) haal je naar mijn mening . Bestand van de fabrikanten en leveranciers van elektronische waterpomp controle op Alibaba. Vind hier elektronische waterpomp controle fabrikanten en vergelijk elektronische waterpomp controle op basis van hun behoeften het leveringsbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts