maandag 22 mei 2017

Vintage naaidoos

Vind naaidoos vintage op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind vintage naaidoos op Marktplaats. Afmetingen: 50cm lang x 26cm diep x 56cm hoog.


Op Speurders vind je Fabrikant onbekend - decoratief vormgegeven vintage naaidoos.

Vintage naaidoos uitklapbaar op wieltjes. Verzendkosten België: euro (gratis vanaf euro) Verzendkosten Nederland: 7. Andere landen: stuur ons een . Ouderwetse naaidoos van hout. Ontzettend leuke , vintage naaidoos , in goede staat. Het kistje is uitklapbaar en heeft kleine compartimenten en grote over de gehele breedte.


Let op: dit artikel kan niet worden verzonden maar enkel worden opgehaald bij onze webshop.

Oranje kunststof naaidoos met opbergruimte. Doorsnede 28cm, hoogte 36cm. De naaidoos heeft een uitneembaar inlegbakje met handige verdeelvakjes voor de.


Berg al je naaispulletjes op in dit leuke doosje op pootjes. Het deksel kun je optillen met een metalen ringetje. In het doosje zit een inzet met vakverdeling welke eruit te halen is. Daaronder zit nog een houten vakverdeler.


Ultiem item als je houdt van de . Remarks of Danish influence is remarkable in the Paola line. The design is minimalist and simple in line. De naaikoffer heeft een uitneembaar inlegbakje met handige verdeelvakjes voor de kleine benodigdheden, zoals naaigaren, knoopjes, spoelen enz. Stijlvol vormgegeven houten naaidoos , prachtig op zijn hoge poten.


Periode: jaren 6 sixties. Land van herkomst: Scandinavisch waarschijnlijk Deens. Ook leuk om neer te zetten als bijzettafeltje. Ja, die had je moeder vroeger ook!

Grote kunststof naaikoffer met originele inlegbak en kekke paarse deksel. Deze retro koffer stamt ongeveer uit de jaren van de vorige eeuw en is gezien de respectabele leeftijd nog in mooie vintage staat met wat normale gebruikssporen. De stof is groen velours en het binnenwerk is in goede staat. In zwart-skai leer op houten pootjes.


De binnenkant is voorzien van een uitneembaar plateau met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts