woensdag 17 mei 2017

Hoaf thermhit 15 prijs

RGroentechniek is Hoofddealer van o. Geld besparen op onkruidbestrijding was nog nooit zo makkelijk! Bij uitstek geschikt voor het branden van kleine oppervlaktes rondom het huis en als profoessioneel apparaat voor het branden rondom straatmeubilair. Er zijn vele toepassingsgebieden te bedenken voor deze vorm van verwarmen.


Therm Hit (draagmodel) 55EUR.

Een compacte onkruidbrander voor kleine oppervlaktes. Net als met spuiten blijven ook met onkruidbran- ders restanten van het onkruid op verhar- dingen achter. Maar waar bij spuiten met de juiste dosering al het onkruid doodgaat, is dit niet altijd het geval bij branden. Door het onkruid kort bloot te stellen aan hoge.


Verwachte levertijd: tot weken. Hierdoor kan eenvoudig in één werkgang rondom obstakels het onkruid worden bestreden. De professionele machine is uiterst geschikt voor het gebruik rondom straatmeubilair.

Afgelopen tijd hebben we diverse Hoaf onkruidbranders afgeleverd. Professionele tuinmachines. Een overzicht van alle machines voor professioneel gebruik. Onkruidbrander te gebruiken met propaan in vloeibare fase. Hoaf ThermHit 75M voor een Kersten werktuigen drager . Uitgerust met lekvrije banden.


Het vermogen is daardoor aan te passen aan de hoeveelheid onkruid. Ter verhoging van het bedieningsgemak is de duwboom in hoogte instelbaar en wordt de brander elektromechanisch ontstoken door middel van een . Catalogusprijs vanaf € 19. Referentie Krinkels NV, Compagnie Het Zoute NV. Hoaf demonstreert de thermhit , 2 en 75.


HOAF THERM HIT en 25. Door hun grote capaciteit kan tegen een zeer lage prijs per mhet onkruid worden . Categorie Diversen van veiling Tuin-, parkmachines en gereedschappen te Hardegarijp op BVA Auctions. Sluitingsdatum wo sep.

Sorteer op nieuwhei Sorteer op prijs : laag naar hoog, Sorteer op prijs : hoog naar laag. Tuin, Park en Bosbouw Machines, Bladblazer, Grondbewerking, Hakselaar, Kloofmachine, Maaier kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Doe dit makkelijk en snel via de website van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts