vrijdag 12 mei 2017

Ventilator bamboe

Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Soort: Ventilator , Kleur van het product: Zwart, Hout.


Afmetingen (BxDxH): 3x 1x 3mm. Verwarmingsvermogen: W.

Plaatsing: Vloer, Plaatsingsopties: Vloer. Met deze unieke bamboe design ventilator is dat verleden tijd! Uw kamer koelt heerlijk af zonder dat u last heeft van het luide gebrom van de motor, de ventilator doet zijn werk muisstil.


Deze ventilator is zo uniek, omdat dit de eerste ventilator is met een bamboe ring. Dat maakt de Otto ventilator een echte eyecatcher voor in huis. De ventilator past in ieder . Snelle levering ‰ÏÓ Webshop Keurmerk.


Wanneer de zomer zich van zijn beste kant laat zien, is een ventilator een welkome verkoeling.

Deze pin is ontdekt door Nadine Bons. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Dit vriendelijke, goedkope hotel heeft hutten van geweven bamboe met klamboes, ventilatoren en badkamer naast het pa en ook grotere, leuke hutten van bamboe -palen, ook met klamboe, ventilator en fatsoenlijke bedden. Tiew Khao 2m langs het pad naar Oost-Railay.


Stadler Form Otto Fan ventilator bamboe. Deze rudimentaire bamboehutten staan op . Goedkope plek met bungalows van hout en bamboe ( ventilator en zoetwaterdouche) in een tuin op 2m van zee, een grote bar en een gemeenschappelijke ruimte. Twee goedkope berugaq (platforms met dak) voor rugzaktoeristen, met bamboeschermen voor enige privacy maar zonder muren of deuren, wel met . Bestel direct online met gratis bezorging, of bezoek onze showroom. Promoties goedkope bamboe ventilator , Vind Verschillende Hoge Kwaliteit Promotionele goedkope bamboe ventilator Producten in goedkope bamboe ventilator Promotie uit een Grote Gegevensbank van goedkope bamboe ventilator Fabrikanten en goedkope bamboe ventilator Leveranciers. Andere goedkope bamboe.


Dit milieuvriendelijk geproduceerde materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en steekt daardoor mooi af tegen de zwarte grille en ventilatorbladen. Je kunt deze vloerventilator instellen op drie standen. De Otto ventilator heeft een modern design en gaat in tegenstelling tot vele anderen van zijn soort mooi op in het interieur.


Het frame van de Otto is gemaakt van gebogen bamboe en zorgt zo voor een karakteristieke uitstraling dat gemakkelijk toe te passen in verschillende soorten interieur. Tevens zijn de poten van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts